سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 تعداد کل بازدید : 841487

  بازدید امروز : 11

  بازدید دیروز : 109

ابـــوحـامـد

[ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

 

 

لینک دوستان

*رمز موفقیت*
قرآن
پارسی بلاگ
نهج البلاغه
سایت دفتر مقام معظم رهبری
محمد فرشاد پور
حوزه علمیه
خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
پایثگاه ملی علوم زمین کشور
بانی تک
هم اندیشی
پایگاه اطلاع رسانی دولت
پایگه خبری - تحلیلی دانشجویان ایران
وب سایت شیرزن ایرانی
جام جم روزنامه
بازتاب برنا
هم اندیشی
ریاست جمهوری
شهاب مرادی
کدهای جاوا
عطف
گلستان دانش
روزنامه ها
جهان نیوز
خبر گزاری فارس
راسخون
باشگاه خبر نگاران جوان
پرورش کرم خاکی دلاور
پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور دکتر روحانی
خبر فارسی
رویدادهای رفسنجان
مدیریت آموزش و پرورش رفسنجان
آموزش و پروش کشکوئیه
آشپزی لذت بخش
سایت کدبانو
پایگاه اطلاع رسانی 9دی
سایت دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی
سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی - اخبار لحظه
مبین طرح
خبرگزاری دانشجو
واژه یاب
میزان مجاز قند خون
مفاتیح ا لجنان
رجا نیوز
انواع سایتها
تحریرالوسیله
وام خود اشتغالی
پایش برنامه یکشنبه شبهای شبکه 1
متالوژی پودر یزد
پخش زنده حرم امام حسین و...
یزد فردا
سمت خدا از شبکه 3
سبک زندگی و صله رحم و ... محمد رضا پروانیان
آخرین اخبار ایران و جهان
پشیمان دشت سمنان
نشریه پرتو سخن
الگوها
دو بیتی های بابا طاهر
وبلاگ نوجوان هادی سرداری
طرح عفاف و حجاب
شهدای مصطفی خمینی رفسنجان
خاطرات مسثر

لوگوی دوستان











 

درباره خودم

 

پیوندهای روزانه

 

لینک به لوگوی من

ابـــوحـامـد

 

حضور و غیاب

یــــاهـو

 

دسته بندی یادداشت ها

حذف کردن از منوی استارت[167] . رهبرم[2] . غزه .

 

بایگانی

نوروز86
اردیبهشت 86
خردادماه 86
تیرماه 85
مرداد
آذرماه
شهریور
دی ماه
بهمن ماه
اسفند 86
فروردین 87
اردیبهشت 87
خرداد ماه 87
مهر ماه
دیماه88
بهار90
سال 91
نیمه اول سال 92
مهر 92
آبان 92
تا نوروز 93
بهار 93
تابستان 93
پاییز 93

 

اشتراک

 

 

شخص دیندار، ... حسادت را رها کرده است .در نتیجه، دوستی پدیدار شده است . [امام صادق علیه السلام]

نخستین کنفرانس مطبوعاتی رییس جمهور در دولت دهم

نویسنده:ابوحامد::: چهارشنبه 88/11/28::: ساعت 5:32 صبح
جام جم آنلاین: محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در نخستین کنفرانس خبری خود در دوره دولت دهم روز سه شنبه در حضور بیش از 300 خبرنگار و تصویربردار داخلی و خارجی گفت: تنها راه نجات انسان و جامعه بشری تمسک به انبیای الهی، به ویژه پیامبر گرامی اسلام (ص) است.


  • کلمات کلیدی :

  • آیت الله سیداحمد خاتمی: راهپیمایی 22 بهمن رزمایش ولایتمداران است

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 88/11/18::: ساعت 6:17 صبح

    نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت: راهپیمایی 22 بهمن امسال رزمایش ولایتمداران است و آنچنان با شکوه خواهد بود که جریان فتنه را به کلی خاموش خواهد کرد.
    به گزارش خبرنگار ایرنا آیت الله «سیداحمد خاتمی» جمعه شب در جمع مردم سیرجان در مسجد جامع بازار این شهر افزود: شما دیدید در 9 دی ماه امسال میلیون ها نفر فقط در تهران در دفاع از ولایت و اعتراض به هتک حرمت عاشورا، راهپیمایی کردند و بی شک در راهپیمایی 22 بهمن امسال این حضور پررنگ تر خواهد بود و با حماسه بزرگ ولایتمداران ایران اسلامی، جریان فتنه برای همیشه محو خواهد شد.
    خاتمی تاکید کرد: اگر خواص به وظیفه خود عمل می کردند بسیاری ازحوادث تلخ پس از انتخابات اتفاق نمی افتاد.
    وی گفت: خواص آنانی هستند که حق را می شناسند و هیچ وقت گم نمی شوند اما فتنه گران به جای آنکه حق محور باشند شخصیت محور می شوند.
    نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان با تاکید بر اینکه شخصیت محوری اصل نیست، گفت: محور قرآن، حق و حجت است و این حق محوری است که خواص جبهه حق بعد از پیامبر(ص) حق را گم نکردند.
    خاتمی گفت: در زمان غیبت امام زمان(عج) هم ولی فقیه نایب امام عصر است و مخالفت با ایشان مخالفت با امام زمان است و در این چند ماهه گذشته، جریان فتنه هدفشان این بود که نظام را زیر سوال ببرند.

     


  • کلمات کلیدی :

  • احمدی نژاد در جمع اعضای ستاد دهه فجر:

    نویسنده:ابوحامد::: سه شنبه 88/11/13::: ساعت 1:43 عصر

    22 بهمن امسال تشییع جنازه نظام سرمایه‌داری است

    خبرگزاری فارس: رئیس جمهور تأکید کرد: 22 بهمن امسال تشییع جنازه نظام سرمایه‌داری لیبرال خواهد بود.



  • کلمات کلیدی :

  • حماسه 9 دی نقطه عطفی در نظام اسلامی بود

    نویسنده:ابوحامد::: چهارشنبه 88/10/23::: ساعت 3:18 صبح
    سلیمی در گفتگو با فارس:
    حماسه 9 دی نقطه عطفی در نظام اسلامی بود

    خبرگزاری فارس: نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس گفت: حماسه ملت در روز نهم دی ماه ترفند‌های30 ساله دشمن در جنگ نرم را خنثی کرد و نشان داد برای مردم اسلام و اهل بیت در رأس همه امور قرار دارند.

     


  • کلمات کلیدی :

  • توصیههای آیتالله بهجت در مورد عزاداری و گریه بر امام حسین(ع)

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 88/10/6::: ساعت 10:42 عصر
    اگر اشکی از چشم آمد، یعنی به تو اذن داده‌اند

     

    رجانیوز: آنچه می خوانید بیانات و توصیه‌های حکیمانه عارف واصل و فقیه عالیقدرمرحوم آیت‌الله بهجت است که در مورد عزاداری و گریه بر امام حسین(ع) ایراد شده است:

    آقایانی که به شغل مدّاحی اهل‌بیت مبتلا هستند و به ذکر فضایل و مصائب آن بزرگواران می‌پردازند، باید بدانند که در چه موقعیّتی هستند و چه چیزی را دارند انجام می‌دهند و برای چه دارند این کار را می‌کنند.

    باید بدانند همان مودّت ذِی‌الْقُربی که در قرآن است پیاده می‌کنند، خواه ذکر فضایل اهل‌بیت (ع) باشد و یا ذکر مصایب آنان، همه اجر رسالت را ادا کردن، و مردم را بر قرآن تثبیت‌کردن است؛ زیرا در قرآن آمده است که إِلا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبی.ادامه مطلب...


  • کلمات کلیدی :

  • رسایی: بزرگترین عیب دوره تحصیلم در حوزه شاگردی نکردن آیتالله مصب

    نویسنده:ابوحامد::: شنبه 88/8/23::: ساعت 6:38 صبح
    رسایی: بزرگ‌ترین عیب دوره تحصیلم در حوزه شاگردی نکردن آیت‌الله مصباح است

     

    حجت‌الاسلام حمید رسایی با انتشار یادداشتی در وبلاگ شخصی خود با اشاره به درج نامش در برخی سایت‌ها به‌عنوان شاگرد آیت‌الله مصباح یزدی، با بیان اینکه یکی از بزرگ‌ترین عیوب دوره تحصیلی بنده در حوزه علمیه قم، همین بوده که شاگرد ایشان نبوده ام، تاکید کرد: به شاگردی مکتب ولایت که آیت‌الله مصباح نیز در همان مکتب است، افتخار می‌کنیم.

    به گزارش ایرنا، در این یادداشت آمده است:

    در میان خبرهای چند روز قبل، دیدم که برخی از سایت ها و به دنبالش برخی از مطبوعات با ذوق زدگی از انتشار اسامی شاگردان آیت‌الله مصباح برای اولین بار خبر داده بودند. دو چیز در نحوه بازتاب این خبر برایم جالب توجه بود: اول این که یک استاد حوزه علمیه قم تا این اندازه تاثیرگذار شده که تنها انتشار نام چند شاگرد وی به مانند یک بمب خبری در میان رسانه ها عمل می کند و دیگری این که نام خودم را در میان شاگردان آیت‌الله مصباح دیدم.

    شخصیت های علمی بسیاری هستند که دائما تلاش می کنند تا خود را به عنوان یک فرد تاثیرگذار و با ثمره بسیار معرفی کنند اما شما نه تنها خبری از شاگردانشان نمی بینید که حتی تلاش هر روزه آنها برای بزرگ شدن نامشان در یادها به کوچکی شان می انجامد. راز این نتیجه بر عکس را اهل بیت(ع)‌ در بیاناتشان با درجه اخلاص افراد در ارتباط دانسته اند.

    نمی دانم کدام شیر پاک خورده ای این گونه القا کرده که رسایی هم شاگرد آیت‌الله مصباح است، در حالی که متاسفانه یکی از بزرگ‌ترین عیوب دوره تحصیلی بنده در حوزه علمیه قم، همین بوده که شاگرد ایشان نبوده ام و اساسا توفیق نیافتم تا در محضرشان کسب فیض علمی کنم. شاید برایتان جالب باشد، بدانید که من حتی تاکنون یک ساعت هم پای منبر و سخنرانی این استاد بزرگ ننشسته ام. البته در زمان تالیف کتاب بازی ترور که به واکاوی ترور سعید حجاریان و مسائل پشت پرده آن پرداخته،‌ برای بررسی مواضع و خطبه های نماز جمعه آیت‌الله و تاثیر آن بر موضوع خشونت و ترور -که نه تنها تاثیر ایجابی نداشت بلکه در موارد متعددی این رفتارها را غیر شرعی دانسته بود-، برخی از کتاب های این استاد محترم و به‌ویژه خطبه های نماز جمعه ایشان را خواندم و الحق و الانصاف بر اندوخته های علمی‌ام که بسیار ناچیز است، افزودم. با این وجود هرگز توفیق نداشتم تا به عنوان یک شاگرد در برابرشان زانو بزنم.

    این نقیصه اما با لطف الهی به شکل دیگری جبران شد و از سال 78 که اندک اندک جریان نفاق جدید بیش از گذشته سایه شوم خود را در فضای فرهنگی و سیاسی جامعه پهن کرد،‌ طلبه کوچکی مثل من هم ناگهان خود را در کنار دوستان مصمم و با بصیرت دیگری دید که برای مبارزه در میدان جنگ نرم و جنگ فرهنگی آن روز اعلام آمادگی کرده بودند و البته در میان آن جمع، برخی از شاگردان آیت‌الله مصباح نیز بودند. شاید همین مقطع را بتوان نقطه تشکیل جبهه جدیدی نام برد که برخی از یاد آن وحشت می کنند، مقطعی که شاگردان معنوی آیت‌الله، او را الگوی خود در میدان مبارزه و جنگ فرهنگی پسندیدند.

    بله، اگر آیت‌الله مصباح را که در دوره غربت نیروهای حزب الله با رها کردن معتبرترین کرسی های دروس عقلی، برای دفاع از ولایت به تعبیر خودش همچون یک دوره‌گرد از این شهر به آن شهر رفت و با بیان مستدل و شیوایش به شبهات فرقه تجدید نظرطلبی که خود را اصلاح طلب می نامیدند، پاسخ داد و چهره نفاق جدید را خیلی زودتر از دیگران آشکار کرد، باید بگویم که طلبه ای مثل من تلاش می کند تا شاگرد این عالم دینی باشد.

    اگر در برابر صدها تیتر دروغ و گزارش و خبر تحریف شده که همگی با دستور فرماندهان جنگ نرم در سال های دوم خرداد از اتاق های جنگ روانی به سوی این عالم جلیل‌القدر شلیک می شد و او در برابر این همه هجمه، فقط لبخند می زد و می گفت کار برای خدا این تخریب ها را هم به دنبال دارد، باید بگویم که طلبه ای مثل من تلاش می کند تا شاگرد این عالم دینی باشد.

    اگر سخنرانی های صریح و آگاهی بخش ایشان را ملاک قرار دهید که دشمنان ولایت را به ستوه می آورد تا جایی که تئوریسین های خشنونت طلبی مدرن با عصبانیت فریاد می زدند،‌ مصباح تئورسین خشنونت است و صدها فحش و ناسزا را در دوره "جامعه چند صدایی" و "زنده باد مخالف من" نصیبش می کردند و او در مقابل می گفت که در کنار آب درمانی و سوزن درمانی،‌ فحش درمانی هم داریم،‌ چرا که تجربه کرده بود اگر برای خدا کار کند و فحش و ناسزایش بدهند، نیرو و توانش بیشتر می شود،‌ باید بگویم که طلبه ای مثل من تلاش می کند تا شاگرد این عالم دینی باشد.

    اگر در دوره ای که عده ای به عناوین دانشگاهی و حوزوی خود دل خوش کرده و تمام تلاش‌شان این است که کسی از آنها رنجیده نشود و با مواضع دو نبش‌شان تلاش می کنند تا به‌اصطلاح دم همه را داشته باشند و خط اتوی لباس‌شان به‌هم نخورد و وقتی در خیابان راه می روند،‌ گرد و خاکی بر عبای‌شان ننشیند، علمایی را می بینیم که برای خدا از منافع و عناوین خود می گذرند و با صراحت تمام پنجه در پنجه منافقین جدید می اندازد و جوانان دل‌پاک جامعه را در میدان جنگ شبهات تنها نمی گذارند، باید بگویم که طلبه ای مثل من تلاش می کند تا شاگرد این عالم دینی باشد.

    اگر در دوره ای که بی بصیرتی مانند آنفولانزای نوع A به بیماری خطرناکی مبدل شده تا جایی که خواص با سابقه و نام آشنای تاریخ انقلاب را به زمین می زند و نام آنها را در تاریخ این کشور به عنوان خواص مردود ثبت می کند،‌ خواصی که نمی توانند یا نمی خواهند بفهمند دشمنی امروز نفاق جدید با مثل احمدی‌نژاد نیست و تیرهای این جریان فاسد، حاکمیت ولایت فقیه را نشانه گرفته و در این بین شما عالم با بصیرتی را می یابید که نه از 6 ماه قبل از انتخابات که از 6 سال قبل از آن،‌ خبر این ولایت شکنی ها را داده بود،‌ شما جای من باشید، تلاش نمی کنید تا شاگرد این عالم دینی باشید و به این شاگردی افتخار کنید؟

    راستش را بخواهید به نظر من سایت هایی که اسامی حدود 30 نفر را به عنوان شاگردان آیت‌الله منتشر کردند، نه تنها در حق این استاد معظم بلکه در حق شاگردانش نیز ظلم کردند! کمی به اطراف خود نگاه کنید، شاگردان آیت‌الله مصباح خیلی بیش از آن هستند که شما بتوانید آنها را بشمارید،‌ همان‌هایی که در اوج امیدواری جریان تجدیدنظرطلب، حماسه جریان عدالت‌طلبی را خلق کردند و 4 سال در برابر تمام تهاجم دشمن داخلی و خارجی مقاومت کردند و پس از این همه تخریب حاکمیت ولایی، حماسه 22 خرداد امسال را آفریدند و 40 میلیون را پای صندوق های رای کشاندند و پس از انتخابات در برابر توطئه انقلاب مخملی دشمن برای تسویه حساب با ولایت با تمام وجود به دفاع از ولی خود پرداختند.

    بله، بسیاری ازطلاب، دانشجویان و بسیجیان ودلسوزان با بصیرت امروز، هر چند مثل رسایی برای ساعتی در کلاس درس آیت‌الله نبوده اند اما قطعا شاگرد این مصباح‌اند، مصباح تکلیف گرایی،‌ مصباحی که به ما یاد داده برای انجام تکلیف نه تنها باید از منافع شخصی زیادی بگذریم که باید ضررهای بسیاری را هم به جان بخریم و نهراسیم.‌ ما شاگرد مکتب ولایتیم همانطور که آیت‌الله مصباح شاگرد این مکتب است و البته به این شاگردی افتخار می کنیم همانطور که استاد افتخار می کند. پس از دست ما عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید.

     


    نظرات کاربران:



  • کلمات کلیدی :

  • هیچ عاقلی وحدت با مخالفان نظام، رهبری، قانون اساسی و فریبخوردگان

    نویسنده:ابوحامد::: شنبه 88/8/23::: ساعت 6:34 صبح
    آیت‌الله مکارم در دیدار هیئت رئیسه جبهه پیروان خط امام و رهبری
    هیچ عاقلی وحدت با مخالفان نظام،‌ رهبری، قانون اساسی و فریب‌خوردگان غربی را نمی‌پذیرد

     

    هیئت رئیسه جبهه پیروان خط امام و رهبری امروز برای دیدار با مراجع تقلید و علمای قم راهی این شهر شدند و در دیدارهای صبح خود به بیوت آیات عظام صافی گلپایگانی و عصر روز پنج‌شنبه به بیت آیت‌الله نوری همدانی رفتند.

    به گزارش رجانیوز، این دیدارها که حبیب الله عسگراولادی، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری،‌ سیدکمال ‌الدین سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری، کوهکن و باهنر به عنوان دو نائب جبهه پیروان و همچنین محمدعرب،‌ مسؤول حزب مؤتلفه اسلامی استان قم در این دیدارها حضور داشتند، بدون حضور خبرنگاران و به صورت خصوصی برگزار شد.

    بنا بر این گزارش، در ابتدای هر یک از دیدارها، عسگراولادی و باهنر گزارشی ارائه کرده و سپس هیئت رئیسه جبهه پیروان از بیانات مراجع تقلید استفاده کردند.

    در میان این دیدارها اما نکات مطرح شده توسط آیت‌الله مکارم شیرازی در نفی وحدت با اغتشاشگران و مخالفان نظام، رهبری، قانون اساسی و فریب‌خوردگان غربی حائز اهمیت ویژه‌ای بود.

    این مرجع تقلید همچنین با تأکید بر عدم کوتاه آمدن در مقابل غرب و مطالبات زیاده‌خواهانه آن‌ها تأکید کرد اگر در مسئله هسته‌ای تسلیم شویم، فردا آن‌ها ادعای حقوق بشر و آزادی را علیه ما مطرح می‌کنند.

    آیت‌الله مکارم شیرازی به طرح وحدت صفوف اشاره کرد و گفت: وحدت خلاف آن چه در برخی مطبوعات می‌نویسند این نیست که ما با اغتشاشگران دست بدهیم؛ زیرا هیچ عاقلی وحدت با مخالفان نظام، رهبری، قانون اساسی و فریب خوردگان غربی را نمی‌پذیرد.

    این مراجع تقلید با اشاره به گزارشی که از سوی آقای عسگراولادی و مهندس محمدرضا باهنر ارائه شد، گفت: این گزارش شما حکایت از دلسوزی، محبت و آینده نگری نسبت به انقلاب دارد.

    وی اظهار داشت: دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بسیار خوب بود؛ اما برخی مشکلاتی را هم به دنبال داشت که باید برطرف شود.

    این مرجع تقلید تصریح کرد: بسیاری از مسائل دنیا به گونه‌ای است که خار وگل به هم آمیخته‌اند، مهم این است که ماهرانه گل بچینیم تا خار به دستمان نرود و ماهرانه از کندو عسل بیرون آوریم تا نیش زنبور به دست ما نخورد.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه و تعریف مدیریت پرداخت و تاکید کرد: مدیریت به این معنا است که عوامل مثبت را فعال و از عمل منفی به صورت صحیحی پیشگری کرد.

    این مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم ادامه داد: ما باید درباره موضوع انتخابات چند نکته را مورد توجه قرار دهیم و آن این است که اگر حقیقت تلخی در برابر ما باشد، صلاح این است که حقیت تلخ را بپذیریم و چاره‌ای برای آن بیاندیشیم؛ زیرا با نفی و ندیدن، حقیقت تلخ از بین نمی رود و مشکل ما حل نخواهد شد.

    آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: هم‌اینک دو مشکل بزرگ پیش روی داریم و هر قدر این دومشکل مهم باشد؛ ولی با عظمت ملت و انقلاب ما قابل حل است و می‌توانیم بر این دومشکل پیروز شویم.

    وی تهدیدهای خارجی و مشکلات اقتصادی را دو مشکل مهم کشور دانست و اظهار داشت: امروز کشورهای خارجی دست به دست هم داده‌اند و روز به روز متحدتر می شوند؛ تصور نکنیم نخستین و آخرین مشکل آن‌ها با ما مساله انرژی هسته‌ای است که باید حل کنیم، آن‌ها هر روز بهانه‌ تازه‌ای می‌تراشند.

    این مرجع تقلید تاکید کرد: تا زمانی که تسلیم خارجی‌ها نشویم با ما مشکل خواهند داشت و حتی اگر مسأله انرژی هسته‌ای برای آن‌ها حل شود باز آن‌ها مسأله حقوق بشر، آزادی مطبوعات، ‌آزادی زندانی‌ها را پیش خواهند کشید و حرف آخرشان این است که باید اسراییل را به رسمیت شناخت و همچنین منافع آن‌ها را در منطقه حفظ کرد؛ بنابر این باید هوشیار باشیم و هرگز تسلیم خواسته‌های آن‌ها نشویم.

    وی ادامه داد: ما باید در برابر کشورهای زورگویی خارجی قوی باشیم، اگر قوی بودیم می توانیم حق مان را بگیریم و اگر ضعیف باشیم نمی توانیم به حق مان برسیم.

    حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: مشکل دوم کشور ما مشکلات اقتصادی است که براثر خشکسالی، بحران جهانی اقتصادی و گاهی مدیریت نادرست و همچنین هدفمند کردن یارانه‌ها بوجود آمده است.

    وی با اشاره به ضرورت اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌های گفت: طرح هدفمند کردن یارانه‌ها تحول مهمی است که در اقتصاد واقع می‌شود و حل این مشکل به محیطی آرم و بدون تنش نیاز دارد.

    وی به طرح وحدت صفوف اشاره کرد و اظهار داشت: وحدت برخلاف آن چه در برخی مطبوعات می‌نویسند این نیست که ما با اغتشاشگران دست بدهیم؛ زیرا هیچ عاقلی وحدت با مخالفان نظام، رهبری، قانون اساسی و فریب خوردگان غربی را نمی‌پذیرد، وحدت تنها با کسانی امکان دارد که عقیده‌مند به نظام، استقلال واقعی کشور، عظمت و سربلندی، اسلام، قانون اساسی،‌ رهبری و مرجعیت هستند.

    آیت‌الله مکارم شیرازی افزود: نکند روزی پیش آید و بگویند سخن از وحدت واقعی فتنه است؛ زیرا براساس روایات وارده در آخر زمان معروف و منکر جای هم را تغییر می‌دهند، این که سخن از وحدت را فتنه بدانیم مفهومش این است که ما اختلاف را نعمت می‌دانیم؛ در حالی که هیچ عاقلی این سخن را نمی‌پذیرد.

    وی به روش وحدت اشاره کرد و اظهارداشت: باید بدانیم که در انتخابات بسیاری از وفادارن به نظام و انقلاب حضور یافتند و اینان هرگز مخالف انقلاب و نظام نیستند و باید با آن‌ها وحدت داشته باشیم و سوء تفاهم‌ها برطرف شود.

    وی خاطرنشان کردند: یک عده‌ای از ملت هستند که راه دیگری را در جریانات انتخابات پیمودند و اکنون لازم است بعد از انتخابات دور هم نشسته و دست به دست هم دهند تا با صحبت، سوء تفاهم برطرف و افکار به هم نزدیک شوند و در مرحله بعدی تمام وفاداران نظام، رهبری، قرآن و اسلام دور هم جمع شوند تا مشکلات اقتصادی و تهدید دشمنان خارجی را حل کنیم.

    آیت‌الله مکارم‌شیرازی اسلام را دین شورایی خواند و یکی از امتیازات مردان خدا را مشورت در امور دانسته و گفتند: مسئولین باید دست به دست هم بدهند و با مشاوره و استفاده از تجربیات افراد باسابقه بتوانند به مشکلات مسلط شوند تا آینده خوبی برای نظام و مردم رقم بزنند.

    این مرجع تقلید، تدبیر و شجاعت را مهم‌ترین مسأله در طریق وحدت دانست.

    وی تاکید کرد: من هرگز نگران حمله خارجی‌ها و پیامدهای هدفمند کردن یارانه‌ها نیستم تنها تنش داخلی من را نگران می‌کند؛ اگر این تنش وجود نداشته باشد، همه مشکلات قابل حل است.

    حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی ادامه داد: ما در طول سی سال انقلاب اسلامی با مشکلات فراوانی روبه‌رو شدیم که بزرگ‌ترین آن هشت سال دفاع مقدس و فتنه‌های مخالفان نظام و منافقان بود و هرگز آن‌ها را فراموش نکرده‌ایم و توانستیم به خوبی آن‌ها را پشت سربگذرانیم.

    وی در پایان به هیئت رییسه جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: امیدوارم سعی کنید و دست به دست هم دهید و درباره وحدت شفاف و روشن سخن بگویید و مراد خود را به خوبی از وحدت و اصول آن بیان کنید و طوری شود که دیگر نگران تنش داخلی نباشیم.

    در دیدار هیئت رئیسه جبهه پیروان با آیت‌الله صافی‌گلپایگانی نیز این مرجع تقلید تأکید کرد: خط مرجعیت، خط دین، اسلام و قرآن است واین نهاد هرگز وارد خطوط سیاسی و جناحی نمی‌شود.

    آیت الله صافی با بیان اینکه همان گونه که خط مقام رهبری، همان خط امام (ره) است،گفت: باید محکم و استوار در حفظ آن بایستیم و این خط تا قیامت پایدار بماند.
    آیت‌الله صافی‌گلپایگانی اظهار داشت: کسانی که با محوریت روحانیت حرکت می‌کنند و به دنبال اهداف اسلام باشند به هدف خود می‌رسند، اما کسانی که در فکر تخریب هستند نه تنها در اندیشه حفظ رهبری نیستند، بلکه به اسلام خیانت می‌کنند و باید خود را اصلاح نمایند.

    وی به مسئله امنیت و حفظ کشور اشاره کرد و افزود: اگر بخواهیم اسلام و نظام بماند باید همه تلاش کنیم تا امنیت و وحدت برقرار شود.

    صافی‌گلپایگانی بیان داشت: باید مسایل داخلی و مشکلات بین احزاب حل شود، زیرا دعوای داخلی به صلاح مملکت نیست و این برای اسلام و استقلال کشور خطرناک است.

    وی با اشاره به برخی کاستی‌های معیشتی مردم در جامعه گفت: گرانی و تورم در کشور نگران کننده است و مردم از وضعیت گرانی و تورم نگران هستند.

    این مرجع تقلید در ادامه به استقلال مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: مجلس باید در انجام وظایف خود استقلال داشته باشد، حرف خود را بزند و زیر فشار قرار نگیرد تا با مجلس زمان پهلوی مقایسه نگردد.

    این مرجع تقلید عنوان داشت: اگر در زمان رژیم گذشته مجلس به روحانیت واگذار می‌شد، پیشرفت می‌کرد و آثار بهتری نصیب ملت می‌شد.

    این مرجع تقلید به حفظ حریم دیگران اشاره و خاطرنشان کرد: اگر به حفظ حریم دیگران توجهی نشود و هر کس هر کاری را که بخواهد، انجام بدهد بسیار خطرناک است و دشمن با این رفتارها به اهداف خود نزدیک می‌شود.

    ایشان به مسایل داخلی برخی از کشورهای اسلامی اشاره کرد و ابراز داشت: در کشورهای اسلامی مثل افغانستان و پاکستان جنگ و دعوای داخلی منجر به قتل‌عام مردم بی‌گناه و هرج و مرج شده و این برای اسلام خطرناک است.

    وی خاطرنشان کرد: وظیفه ممالک اسلامی است به کسانی که با القاعده و طالبان و وهابیت مبارزه می‌کنند یاری برسانند، زیرا القاعده و طالبان و وهابیت قصد براندازی اسلام را دارند.

    در ادامه این دیدارها، حضرت آیت‌الله سبحانی گفت: دایره اختلافات را کم کنید و از دو طرف انتخابات بخواهید که برای حفظ نظام و مملکت اسلامی ایران برای صلحی پایدار تلاش کنند.

    به گزارش رسا، حضرت آیت‌الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید، عصر امروز در دیدار هیئت رئیسه جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به آیه «واعتصموا بحبل الله جمیعاً و لاتفرقوا» گفت: چرا خداوند در این آیه می‌فرماید به ریسمان خدا چنگ بزنید؟ مقصود این است که جمعیت متفرق، جمعیتی که احوال مختلف دارند و گروه‌های متعدد، مانند کسی که در درون چاه افتاده و مرگش قطعی است، نباشند.

    وی افزود: اگر بخواهیم فرد را از درون چاه نجات دهیم تنهاه راهش ریسمانی محکم است تا به آن ریسمان چنگ بزند و نجات پیدا کند.

    این مرجع تقلید با بیان این‌که اگر مایل به حیاتید وحدت را حفظ کنید، تصریح کرد: اگر در بین نیروهای نظام وحدت نباشد و متفرق باشند مانند فردی که در درون چاه افتاده و گازهای چاه او را خواهد کشت، مرگشان حتمی است.

    حضرت آیت‌الله سبحانی خاطرنشان کرد: در این اصل که وحدت خوب است و کثرت به معنای این‌که رقیب هم باشیم و تخریب هم بکنیم، بد است، کمتر کسی می‌تواند خدشه کند.

    وی با بیان این‌که راهی پیدا کنید تا این فاصله کم شود، اضافه کرد: پا در میانی کرده و کمی طرفین را به هم نزدیک کنید.

    استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم خطاب به کسانی که به نتایج انتخابات دهم معترض هستند، گفت: نباید در این شرایط بر نظریه خود اصرار ورزید. اکنون انتخابات تمام شده، مجلس پذیرفته و شورای نگهبان قبول کرده، عقل می‌گوید به دولت دهم تبریک بگویید، تعامل کنید و اگر هم تعامل نمی‌کنید سکوت کنید.

    حضرت آیت‌الله سبحانی با بیان این‌که وقتی دولت دهم با کمال افتخار به سر آمد، دوباره خود را مطرح کنید، ابراز داشت: فرض کنیم حقی از این افراد هم ضایع شده است، اگر آنان بدانند که تعقیب این حق سبب می شود نظام مخدوش شود، بایستی از اعتراض خود دست بردارند.

    وی تصریح کرد: حفظ نظام و آبروی نظام بالاتر از همه چیز است و حضرت علی‌(ع) هم به خاطر حفظ اسلام از حق بزرگ خود گذشتند.

    این مرجع تقلید همچنین گفت: معترضان به نتایج انتخابات اکنون که دولت دهم تأیید شده است و دشمن هم انقلاب را تهدید می‌کند یا از حق خود بگذرند یا تعامل کنند و یا سکوت.

    حضرت آیت‌الله سبحانی ادامه داد: حکومت مسؤولیتی است بر گردن انسان، حال که مسؤولیت از سوی فردی دیگر پذیرفته شده است، خوشحال باشید و کمک کنید تا این دولت به سرانجام برسد و مردم در سایه این دولت به رفاه برسند.

    استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم خطاب به مسؤولان امر در مورد کسانی که دربند هستند نیز گفت: تا آنجا که امکان دارد و این افراد قابل عفو و بخشش‌اند، آنان را آزاد کنید تا بر آنها حقی پیدا کنید و آنها شرمنده این حق شده و نمک گیر شوند.

    وی با اشاره به این‌که اختلاف هیچ‌گاه از بین نمی رود، تصریح کرد: دایره اختلافات را کم کنید و از دو طرف انتخابات بخواهید که برای حفظ نظام و مملکت اسلامی ایران برای صلحی پایدار تلاش کنند.

    همچنین حضرت آیت الله نوری همدانی گفت: باید با تدبیر و دقت بیشتر اختلافات سیاسی را برطرف نمود و در مسیر تحقق وحدت که از اهداف نظام اسلامی حرکت کرد.

    این مرجع تقلید عصر امروز در دیدار با اعضای جبهه پیروان خط امام و رهبری، به تبیین حق‌طلبی از دیدگاه اسلام پرداخت و اظهار داشت: ما وظیفه داریم که اول حق را شناخته، بعد افراد را با حق محک بزنیم، نه اینکه در شناخت حق به دنبال افراد باشیم.
    وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر باید سعی کرد که با حفاظت از ارکان نظام یعنی اسلام، رهبری و مردم ، افرادی را که گرفتار اختلافات و تفرقه سیاسی شده‌اند، به ساحل امن انقلاب برگرداند.

    آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به حوادث پس از انتخابات، اظهار داشت: اگر افرادی که در حوادث اخیر، دچار انحراف سیاسی شده‌اند، اظهار پشیمانی کرده و برگردند، باید آنان را پذیرفت.

    وی ادامه افزود: حضرت علی (ع) در مدت پنج سال حکومتش با سه جنگ مواجه شد و کسانی که در پیشگاه رسول اکرم (ص) جرات مخالفت نداشتند در زمان امیرالمومنین به مخالفت با ایشان برخاستند.

    این مرجع تقلید ادامه داد: امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه راهکارهای رفع اختلافات و ایجاد وحدت را بیان کرده‌اند و بیانات گهر بار ایشان الگوی مناسبی برای وضعیت کنونی است.

    در ابتدای این دیدار، حبیب‌الله عسگر‌اولادی دبیر جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری و محمدرضا باهنر نائب رییس مجلس شورای اسلامی به تشریح عملکرد این جبهه و نقش آن در وقایع بعد از انتخابات پرداختند.

     


    نظرات کاربران:



  • کلمات کلیدی :

  • رابطه گرگ و میش با امریکا را نمیخواهیم

    نویسنده:ابوحامد::: چهارشنبه 88/8/13::: ساعت 6:16 صبح
    متن کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان+تصاویر
    رابطه گرگ و میش با امریکا را نمی‌خواهیم/ چند نفر با انگیزه بد یا ساده‌لوحی نمی‌توانند برای امریکا فرش قرمز پهن کنند

     

    حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار هزاران نفر از دانش آموزان، دانشجویان و خانواده های شهدا، با اشاره به لزوم بصیرت برای شناخت استکبار، دولت امریکا را مستکبر واقعی در دنیا دانستند و تأکید کردند: تا زمانی که دولت امریکا از روحیه استکباری خود و تهدید، دست بر ندارد، ملت ایران، فریب سخنان به ظاهر آشتی جویانه دولت امریکا را نخواهد خورد و به هیچ وجه نیز از استقلال، آزادی، منافع ملی و حقوق خود عقب نشینی نخواهد کرد.

    به گزارش رجانیوز، متن کامل این سخنرانی در ادامه آمده است:

    بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحیم‌

    خوشامد عرض می‌کنم به همه‌ى شما جوانان عزیز، دانشجویان، دانش‌آموزان و خانواده‌هاى معظم شهیدان.

    روز 13 آبان را ملت ما و مسئولین ما نامگذارى کردند: روز مبارزه‌ى با استکبار جهانى. مبارزه یک امر مهم و پیچیده است. با هر پدیده‌اى یک جور می‌شود، مبارزه کرد. با دشمنى که در مرزها به کشور حمله می‌کند، یک‌جور باید مبارزه کرد؛ با دشمنى که شیوه‌هاى امنیتى را به کار می‌برد، یک جور باید مبارزه کرد؛ با دشمنى که اساس یک ملت را، یک جامعه و یک کشور را تهدید می‌کند و از بنِ دندان با یک ملت دشمنى می‌ورزد و انواع روش‌ها را به کار می‌برد هم یک جور باید مبارزه کرد. یک مبارزه‌ى صحیح، منطقى و معقول و در عین حال قاطع، احتیاج دارد به چند چیز:

    یکى انگیزه‌ى برخاسته از ایمان است. با دستور نمی‌شود ملتى را، جوانانى را وادار کرد به ایستادگىِ در یک میدان دشوار. باید انگیزه از دل بجوشد؛ آن هم انگیزه‌ى ناشى از ایمان. این در جوان‌هاى ما امروز به حد کافى وجود دارد؛ من با اطلاع عرض می‌کنم، با آشنایى با نسل جوان‌مان و قشر جوان‌مان عرض می‌کنم: امروز جوان‌هاى ما از آن روزى که در سال 57، رژیم پهلوى -رژیم دست‌نشانده‌ى امریکا- به جوانان ما تو همین خیابان‌ها حمله کرد و خون آنها را ریخت، انگیزه‌ى‌شان بیشتر است و کمتر نیست.

    از آن روزى هم که یک عده جوان رفتند سفارت امریکا را که مرکز و پایگاه توطئه‌ى علیه انقلاب شده بود، تسخیر کردند، امروز جوانان ما انگیزه‌شان کمتر نیست؛ اگر بیشتر نباشد. علت هم واضح است؛ چون 30 سال تجربه متراکم در تاریخ این ملت ثبت شده است. ذهن بیدار جوان، چشم باز جوان، ولو آن روزها را ندیده است؛ اما این تجربه‌ها را تحویل می‌گیرد. نسل به نسل تجربه‌هاى یک ملت غنى‌تر، عمیق‌تر و مفیدتر می‌شود. پس جوانان امروز ما از لحاظ انگیزه هیچى کسر ندارند. صرف‌نظر از یک عده انقلابى فرسوده‌ى پشیمان که به دلایل گوناگون، زندگى راحت را، سازش را ترجیح دادند، یا به ساز دشمن رقصیدن را عیب ندانستند، جوانِ کشور، توده‌ى ملت که اکثریت هم جوان هستند، این انگیزه‌ى عمیق را دارند. من به شما عرض کنم: اگر امروز حادثه‌اى مثل جنگ تحمیلى که در سال 59 پیش آمد، در کشور ما بُروز کند، هجوم جوانان به جبهه و داوطلبى آنها براى مواجهه‌ى با دشمنِ آشکار و رو به رو، از سال 59 و 60 بمراتب بیشتر خواهد بود.

    یک عنصر دیگرى که لازم است، بصیرت است. اینى که ملاحظه میکنید بنده مکرر در دیدار جوانها، دانشجویان، قشرهاى مختلف مردم، بر روى بصیرت تکیه میکنم، براى این است که در وضع بسیار مهم امروزِ دنیا و موقعیت استثنائى کشور عزیز ما - امروز در دنیا که موقعیت ممتازى است - هرگونه حرکت عمومى به یک بصیرت عمومى احتیاج دارد. البته من این را هم به شما بگویم: امروز بصیرت جوانهاى ما هم از جوانان آن روزگارِ اول انقلاب و در اثناى انقلاب، یقیناً بیشتر است. خیلى چیزها را شما امروز میدانید، براى شما جزو واضحات است، که آن روزها باید براى جوانها، آنها را شرح میدادیم، بیان میکردیم؛ اما امروز جوانهاى ما اینها را میدانند؛ بصیرت بالاست. در عین حال من تأکید میکنم بر روى بصیرت.

    حالا اولین مسئله‌ى بصیرت این است که این استکبار چیست که باید با آن مبارزه کرد. استکبار یعنى قدرتى در دنیا یا قدرتهائى در دنیا؛ چون نگاه میکنند به خودشان، مى‌بینند داراى امکانات پولى و تسلیحاتى و تبلیغاتى هستند؛ بنابراین باید به خودشان حق بدهند که در امور زندگى کشورها و ملتهاى دیگر، دخالتهاى مالکانه بکنند؛ این معناى استکبار است. روح سطله‌گرى؛ این در کشور ما قبل از انقلاب به صورت واضحى بود. یعنى امریکا مستکبرانه بر این کشور پهناور، بر این ملت بزرگ با این تاریخ غنى پنجه انداخته بود و در امور مهم و اساسى کشور ما دخالت میکرد. علت هم این بود که زمامداران کشور فاسد بودند، در ملت جایگاهى نداشتند، دنبال تکیه‌گاه میگشتند، به امریکا تکیه میکردند. امریکا هم که مفت به کسى چیزى نمیدهد؛ حمایت از آنها را در گرو دخالت کامل در امور کشور قرار داده بود. شاید براى شما تعجب‌آور باشد، اما بدانید شاه - محمدرضا - براى اینکه یک نخست‌وزیرى را از کار برکنار کند و یک نخست‌وزیر دیگر را جاى او بیاورد، مجبور شد برود امریکا، دو هفته، سه هفته در امریکا بماند، تا موافقت آنها را جلب کند که این زید را از کار برکنار کند، این عمرو را به جاى او بگذارد! کار کشور ما به اینجا رسیده بود. در سالهاى آخرِ حکومت پهلوى از این هم زشت‌تر بود. بحث رفتن به امریکا دیگر نبود؛ همین‌جا سفیر امریکا و سفیر انگلیس به کاخ شاه میرفتند، به او میگفتند شما در قضیه‌ى نفت اینجورى عمل کنید، در قضیه‌ى ارتباطات جهانى اینجورى عمل کنید، با ملت اینجورى عمل کنید، با مبارزین اینجورى عمل کنید؛ دستور میدادند. شاه هم قبول میکرد. خوب، وقتى که رئیس یک مملکت اینقدر ضعیف، اینقدر زبون، اینقدر در مقابل بیگانگان تسلیم باشد، دیگران وضعشان معلوم است. این وضع کشور ما بود. استکبار معنایش این است.

    امریکا یک مستکبر به تمام معناست. مسئله‌ى ما هم فقط نیست، مسئله‌ى دنیاست؛ مسئله‌ى دنیاى اسلام است. امریکائى‌ها نسبت به همه جاى دنیا این روح استکبارى را دارند. در جنگ بین‌الملل دوم، بعد از آنى که ژاپن را شکست دادند، پایگاه در آنجا درست کردند، که هنوز پایگاه امریکائى‌ها در ژاپن هست. ژاپنى‌ها با این همه پیشرفتهاى علمى، هنوز نتوانستند پایگاه امریکا را در ژاپن جمع کنند! آنجا پایگاه نظامى دارد؛ به مردم ظلم میکنند، اذیت هم میکنند، تو روزنامه‌ها هم آمد، خبرگزارى‌ها هم گفتند؛ تجاوز به نوامیس و کارهاى‌خلاف دیگر؛ اما هنوز در آنجا هست. در کره‌ى جنوبى هم پایگاه‌هاى امریکا هنوز هست. در عراق، نقشه‌ى امریکا این است که پایگاه بسازد و پنجاه سال، صد سال در عراق مستقر بشود؛ و در افغانستان؛ چون افغانستان نقطه‌اى است که اگر آنجا پایگاه داشته باشند، میتوانند بر کشورهاى آسیاى جنوب غربى، بر روسیه، بر چین، بر هند، بر پاکستان و بر ایران تسلط داشته باشند. دارند این همه آنجا تلاش میکنند، براى اینکه آنجا پایگاه دائم درست کنند و بمانند. این معناى استکبار است.

    ملت ایران با ساقط کردن رژیم دست‌نشانده‌ى امریکا، امریکا را از این کشور بیرون کرد. خوب، امریکائى‌ها میتوانستند بعد از انقلاب بلافاصله به خود بیایند، ببینند که این ملت، اینچنین نیرومند است. رژیمى را که شرق و غرب از او حمایت میکنند، میتواند از جا بکَند؛ میتواند بساط پادشاهى را با سابقه‌ى 2500 ساله درهم بنوردد و جمع کند بیندازد دور. آنها میتوانستند از ملت ایران عذرخواهى کنند؛ میتوانستند ضربه‌هائى را که به ملت ما زدند، آن مقدارى‌اش که قابل جبران است، جبران کنند. اگر این کار را میکردند، مسئله‌ى آنها با ایران حل میشد. اگر چه جمهورى اسلامى همچنان به خاطر ظلمهائى که در دنیاى اسلام میکنند، معترض باقى میماند، اما این نقار شدیدى که بین آنها و جمهورى اسلامى و ملت ایران بود، به این شکل باقى نمیماند. اما آنها این کار را نکردند. آنها نه عذرخواهى کردند، نه از سقوط رژیم سلطنتى عبرت گرفتند؛ بلکه از همان ماه‌هاى اول، شمشیر را از رو بستند و سفارت شد مرکز توطئه؛ لانه‌ى جاسوسى، مرکز ارتباطات مشکوک براى تحریک این و آن، براى اینکه شاید بتوانند جمهورى اسلامى را به زمین بزنند؛ شاید بتوانند جمهورى اسلامى را شکست بدهند. این اشتباه بزرگ را امریکائى‌ها کردند. بعد هم هر چه توانستند و هر چه از دستشان برمى‌آمد، با جمهورى اسلامى و با ملت عزیز و کشور ما کردند، که یک نمونه‌اش حمله کردن به طبس است؛ یک نمونه‌اش قضیه‌ى سرنگون کردن هواپیماى مسافرى ماست که نزدیک سیصد نفر را در خلیج فارس کشتند - هواپیماى مسافرى را زدند و انداختند توى آب - یک نمونه‌اش حمله به سکوهاى نفتى ماست - که در خلیج فارس به سکوى نفتى ما زمانِ ریگان حمله کردند - یک نمونه‌اش کمکهاى همه‌جانبه به صدام بعثى خبیث است، براى اینکه شاید بتوانند او را در جنگ بر ما پیروز کنند و جمهورى اسلامى را ضربه بزنند. از این قبیل اگر بخواهیم براى جنایات امریکا فهرست درست کنیم، یک کتاب میشود. یکى از وزراى دفاع امریکا در برهه‌اى، حرف دل امریکائى‌ها را زد؛ گفت: ما باید ریشه‌ى ملت ایران را بکَنیم. ملاحظه میکنید؛ ریشه‌ى ملت ایران، نه دولت ایران، نه جمهورى اسلامى. درست میفهمید؛ میفهمید که جمهورى اسلامى یعنى ملت؛ مسئولین جمهورى اسلامى یعنى همه‌ى ملت ایران؛ لذا میگفت باید ریشه‌ى ملت ایران را بزنیم. این روش امریکائى‌ها بود. هر کار هم از دستشان برمى‌آمد، کردند.

    امام بزرگوار ما، آن مرد استثنائى تاریخ که حقاً استثنائى بود، در مقابل همه‌ى اینها گفت: هرچه توطئه کنید، به ضرر خودتان هست و جمهورى اسلامى عقب‌نشینى نخواهد کرد؛ امریکا هم هیچ غلطى نمیتواند بکند. این استکبار است. جمهورى اسلامى هیچ رودربایستى با هیچ دولتى ندارد؛ لیکن دولتى که دستش از منابع عظیم مالى و انسانى کشور قطع شده بود و هرچه توانست توطئه کرد، دولت امریکا بود. سى سال دولت امریکا علیه نظام جمهورى اسلامى و علیه ملت ایران توطئه کرده، ضربه زده، تدابیر گوناگون اندیشیده؛ هر کار توانسته کرده. اگر شما فکر کنید یک کارى بود که امریکائى‌ها میتوانستند بکنند و نکردند، بدانید که چنین چیزى نیست؛ هر کار ممکن بوده، کرده‌اند. خوب، شما مى‌بینید که نتیجه‌ى این رویاروئى، بالندگىِ هرچه بیشتر ملت ایران، پیشرفت هرچه بیشتر جمهورى اسلامى، قوت روزافزون این کشور و این نظام بوده. آنى که ضرر کرده است، آنهایند. گاهى هم حرفهاى به‌ظاهر آشتى‌جویانه‌اى در این مدت زدند؛ اما هر وقت که لبخندى به روى مسئولین جمهورى اسلامى زدند، وقتى دقت کردیم، دیدیم خنجرى در پشت سرشان مخفى کرده‌اند؛ از تهدید دست برنداشته‌اند؛ نیتشان عوض نشده است. خنده‌ى تاکتیکى، لبخند و روى خوش تاکتیکى، فقط بچه‌ها و کودکان را فریب میدهد. یک ملت بزرگ با این تجربه، و مسئولین برگزیده‌ى یک چنین ملتى، اگر فریب بخورند، خیلى باید ساده‌لوح باشند؛ یا باید ساده‌لوح باشند، یا باید غرق در هوى‌ و هوس باشند؛ دنبال زندگى راحت و خوش و همراه با عافیت باشند؛ بخواهند با دشمن بسازند. والّا اگر مسئولین کشور باهوش باشند، دقیق باشند، مجرب باشند، پخته باشند، دل در گرو منافع ملت با همه‌ى وجود داشته باشند، گول لبخند را نمیخورند. همین رئیس جمهور جدید امریکا، حرفهاى قشنگى زد؛ به ما هم مکرراً پیغام داد؛ شفاهى، کتبى، که بیائید صفحه را عوض کنیم، بیائید وضع تازه‌اى درست کنیم، بیائید در حل مشکلات عالم با همدیگر همکارى کنیم؛ تا این حد! ما هم گفتیم پیش‌داورى نکنیم؛ ما به عمل نگاه میکنیم. گفتند، میخواهیم تغییر ایجاد کنیم. گفتیم خوب، ببینیم تغییر را. از روز اول فروردین که من در مشهد سخنرانى کردم - گفتم اگر دستکش مخملى روى پنجه‌ى چدنى کشیده باشید و دستتان را دراز کنید، ما دستمان را دراز نمیکنیم؛ این هشدار را من آنجا دادم - الان هشت ماه میگذرد. در طول این هشت ماه، آنچه ما دیدیم، برخلاف آن چیزى بود که اینها به زبان، به‌ظاهر ابراز میکنند. صورت قضیه این است که بیائید مذاکره کنیم؛ اما در کنار مذاکره، تهدید؛ که اگر مذاکره به این نتیجه‌ى مطلوب نرسد، پس چنین و چنان! این شد مذاکره؟! این همان رابطه‌ى گرگ و میش است که امام گفت: رابطه‌ى گرگ و میش را ما نمیخواهیم. بیائید بنشینید با ما سر میز، مذاکره کنید بر سر فلان موضوع؛ مثلاً بر سر موضوع هسته‌اى، لیکن شرطش این است که این مذاکره، به فلان نتیجه‌ى معین برسد! مثلاً دست برداشتنِ کشور از فعالیت هسته‌اى، اگر به این نتیجه نرسد، پس چنین و چنان؛ تهدید.

    من تعجب میکنم. چرا از وضع گذشته عبرت نمیگیرند؟ چرا حاضر نیستند ملت ما را بشناسند؟ مگر نمیدانند که این ملت، ملتى است که در روزى که دو ابرقدرت در این دنیا بودند که تقریباً در همه‌ى موضوعات با هم مخالف بودند، جز در دشمنى با جمهورى اسلامى - فقط در دشمنى با جمهورى اسلامى این دو ابرقدرت: ابرقدرت امریکا و شوروى سابق، با هم متحد بودند - ایستاد و هر دو ابرقدرت را به زانو درآورد. چرا شما عبرت نمیگیرید؟ امروز شما قدرت آن روز را هم ندارید. جمهورى اسلامى امروز چندین برابر قدرتمندتر از آن روز است، باز با این زبانها حرف میزنید؟ استکبار یعنى این. از موضع تکبر حرف زدن با یک ملت، کار را با تهدید پیش بردن؛ اگر چنین نکنید، چنان خواهد شد. ملت ما هم میگوید که ما مى‌ایستیم.

    آنچه که جمهورى اسلامى میخواهد، بیش از حق معقول خودش نیست. جمهورى اسلامى دنبال استقلال خودش است، دنبال آزادى خودش است، دنبال منافع ملى خودش است، دنبال پیشرفت علم و فناورى در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است. به این حقوق هر کسى تعرض بکند، ملت ایران با همه‌ى وجود در مقابل او قرار خواهد گرفت و او را به زانو درخواهد آورد.
    آن روزى که امریکا دست از استکبار بردارد، آن روزى که از دخالتهاى بیجا در امور ملتها دست بردارد، یک دولتى مثل بقیه‌ى دولتهاست، براى ما هم دولتى مثل بقیه‌ى دولتها خواهد بود؛ اما تا روزى که امریکائى‌ها هنوز به طمعِ برگشتن به ایران و تجدید روزگارِ گذشته و عوض کردن تاریخ و به عقب بردن زمان باشند و بخواهند بر کشور ما مسلط بشوند، با هیچ وسیله‌اى نخواهند توانست ملت ما را به عقب‌نشینى وادار کنند؛ این را بدانند. و به این غائله‌هائى هم که بعد از انتخابات پیش آمد، دل خوش نکنند؛ جمهورى اسلامى قوى‌تر از این حرفهاست، عمیق‌تر از این حرفهاست، ریشه‌دارتر از این حرفهاست. جمهورى اسلامى با حوادث بسیار سخت‌ترى هم مواجه شده، که بر همه‌ى اینها فائق آمده؛ حالا چهار نفر آدمهائى که یا ساده‌لوح - حالا هرچه و با هر انگیزه‌اى؛ قضاوت نکنیم - هستند، یا با نیت بد و خباثت‌آلود، یا با نیت نه آنچنان بد، اما همراه با ساده‌لوحى و بد فهمیدن قضایا، با جمهورى اسلامى مواجه شده‌اند، اینها نمیتوانند براى امریکا در کشور ما فرش قرمز پهن کنند؛ این را بدانند: ملت ایران ایستاده است.

    من به شما جوانها عرض میکنم: جوانهاى عزیز! مملکت مال شماست، این کشور مال شماست، این تاریخ مال شماست. سهم ما انجام گرفت. آن مقدارى که نسل ما و مجموعه‌ى امثال ماها بلد بودند - آن مقدارى که خدا توفیق داد - انجام دادند. امروز کشور تحویل شماست، مال شماست. هم امروز مال شماست، هم فردا مال شماست. این کشور را باید محکم نگه دارید؛ با اراده‌ى مستحکم. این کشور با عزم و اراده‌ى مستحکم شما که از ایمان دینى برخاسته باشد، میتواند روزبه‌روز مقتدرتر بشود. باید کشورتان را به جائى برسانید که کسى جرأت نکند تهدید کند. این در گرو عزم و اراده‌ى شماست.

    جوانها باید به علم بپردازند. بارها من گفته‌ام، باز هم تکرار میکنم: اقتدار حقیقى یک ملت در گرو علم است. علم است که بقیه‌ى منابع و مایه‌هاى اقتدار را به کشور ارزانى میدارد. از علم غفلت نکنید؛ چه دانش‌آموزتان، چه دانشجوتان؛ در هر رتبه‌اى که هستید. مسئله‌ى علم، مسئله‌ى تحقیق، مسئله‌ى مهمى است در کنار انگیزه‌ى دینى. دین خیلى باارزش است. دین فقط براى آباد کردن آخرت نیست، دین دنیاى شما را هم آباد میکند. دین به شما شور و نشاط و طراوت و تازگى میبخشد. دین به شما این روحیه را میدهد که در مقابل چشمتان همه‌ى این قدرتهاى مادى کوچک بشوند، حقیر بشوند، تهدید آنها اثر نکند، کار آنها اثر نکند. بدانید پیروزى با شماست، نصرت الهى با شماست. همین ابرقدرتهاى تهدید کننده - حالا دنباله‌هاى داخلى‌شان که جاى خود دارند - و مراکز قدرت استکبارى و تهدیدها، چاره‌اى جز عقب‌نشینى در مقابل یک ملت مقتدر و باایمان ندارند. به خداى متعال اعتماد داشته باشید، حسن ظن داشته باشید. اینى که خدا با تأکید میفرماید: «و لینصرنّ اللَّه من ینصره انّ اللَّه لقوىّ عزیز»؛(1) بى‌شک، بدون تردید خداى متعال آن کسانى را که دین او را و اهداف او را یارى کنند، یارى خواهد کرد، این سخن راستى است، این وعده‌ى صادقى است. به این اعتماد کنید. با اقتدار، با عزم کافى، با تهذیب نفس، با خودسازى - هم خودسازى علمى و هم خودسازى اخلاقى - پیش بروید. ان‌شاءاللَّه روزى را خواهد دید که کشورتان به برکت مجاهدتهاى شما در اوج افتخار و در قله‌ى اقتدار باشد.

    امیدواریم ان‌شاءاللَّه خداوند متعال همه‌ى شماها را به‌سلامت بدارد و تأیید کند و ان‌شاءاللَّه همه آن روزهاى شیرین و روشن را ببینید.

    والسّلام علیکم و رحمةاللَّه و برکاته‌

    1) حج: 40

     


    نظرات کاربران:



  • کلمات کلیدی :

  •  

    اصولگراها مجلس را در دست می‌گیرند

    نویسنده:ابوحامد::: سه شنبه 86/12/21::: ساعت 3:21 عصر

    اصولگراها مجلس را در دست می‌گیرند

      گمانه‌زنی‌ها درباره نتیجه انتخابات مجلس شورای اسلامی که قرار است جمعه این هفته برگزار شود حاکی است که اصولگرا بار دیگر بیشتر کرسی‌های این مجلس را از آن خود خواهند کرد.ادامه مطلب...


    رمز حمایت سپاه از اصولگرایی

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 86/12/19::: ساعت 10:52 عصر


       1   2   3   4      >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    حرف دل
    اهمیت آشنای زنان با قرآن
    اهمیت آشنای زنان با قرآن
    25 نکته در باره بابونه
    نماز اول ماه فراموش نشود
    مردم و پلیس
    یشنهادهای پلیس
    ایان عمر گروهکهای تکفیری و تروریستی
    مظلومین میانمار
    14شهریور
    رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی:
    طنز دکتر سلام
    رهبری نوروز 96
    سال اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال
    دومین جلسه شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برگزار ش
    [همه عناوین(2949)][عناوین آرشیوشده]


    [ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

    ©template designed by: www.persianblog.com