سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 تعداد کل بازدید : 857791

  بازدید امروز : 94

  بازدید دیروز : 743

ابـــوحـامـد

[ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

 

 

لینک دوستان

*رمز موفقیت*
قرآن
پارسی بلاگ
نهج البلاغه
سایت دفتر مقام معظم رهبری
محمد فرشاد پور
حوزه علمیه
خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
پایثگاه ملی علوم زمین کشور
بانی تک
هم اندیشی
پایگاه اطلاع رسانی دولت
پایگه خبری - تحلیلی دانشجویان ایران
وب سایت شیرزن ایرانی
جام جم روزنامه
بازتاب برنا
هم اندیشی
ریاست جمهوری
شهاب مرادی
کدهای جاوا
عطف
گلستان دانش
روزنامه ها
جهان نیوز
خبر گزاری فارس
راسخون
باشگاه خبر نگاران جوان
پرورش کرم خاکی دلاور
پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور دکتر روحانی
خبر فارسی
رویدادهای رفسنجان
مدیریت آموزش و پرورش رفسنجان
آموزش و پروش کشکوئیه
آشپزی لذت بخش
سایت کدبانو
پایگاه اطلاع رسانی 9دی
سایت دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی
سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی - اخبار لحظه
مبین طرح
خبرگزاری دانشجو
واژه یاب
میزان مجاز قند خون
مفاتیح ا لجنان
رجا نیوز
انواع سایتها
تحریرالوسیله
وام خود اشتغالی
پایش برنامه یکشنبه شبهای شبکه 1
متالوژی پودر یزد
پخش زنده حرم امام حسین و...
یزد فردا
سمت خدا از شبکه 3
سبک زندگی و صله رحم و ... محمد رضا پروانیان
آخرین اخبار ایران و جهان
پشیمان دشت سمنان
نشریه پرتو سخن
الگوها
دو بیتی های بابا طاهر
وبلاگ نوجوان هادی سرداری
طرح عفاف و حجاب
شهدای مصطفی خمینی رفسنجان
خاطرات مسثر

لوگوی دوستان











 

درباره خودم

 

پیوندهای روزانه

 

لینک به لوگوی من

ابـــوحـامـد

 

حضور و غیاب

یــــاهـو

 

دسته بندی یادداشت ها

حذف کردن از منوی استارت[167] . رهبرم[2] . غزه .

 

بایگانی

نوروز86
اردیبهشت 86
خردادماه 86
تیرماه 85
مرداد
آذرماه
شهریور
دی ماه
بهمن ماه
اسفند 86
فروردین 87
اردیبهشت 87
خرداد ماه 87
مهر ماه
دیماه88
بهار90
سال 91
نیمه اول سال 92
مهر 92
آبان 92
تا نوروز 93
بهار 93
تابستان 93
پاییز 93

 

اشتراک

 

 

از یکدیگر مَبُرید و به یکدیگر پشت مکنید و با یکدیگر دشمنی و کینه مَوَرزید و برادر هم باشید . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

وهین مجدد سخنگوی حزب کارگزاران و حامی فتنه به رئیسجمهور سابق:

نویسنده:ابوحامد::: دوشنبه 93/8/5::: ساعت 7:54 صبح

ریشه فتنه احمدی‌نژاد است/ او اعتقادی به ولایت‌فقیه نداشت

حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در مصاحبه با ایران، ضمن حمله به نهادهای انقلابی همچون سپاه و بسیج، احمدی نژاد را عامل اصلی فتنه معرفی کرد.

 

به گزارش پایـگاه جوان انقلابی ؛ مرعشی که در ماه های گذشته مصاحبه های گوناگونی انجام داده است در همه ی این مصاحبه ها، عامل اصلی فتنه را احمدی نژاد معرفی کرده است. همچنین حسین مرعشی با اتهام زنی به رییس جمهور سابق او را ضد ولایت فقیه خواند.

ـ

حسین مرعشی، مرد 54 ساله‌ای که در سال 88 با شال سبز! و به نفع میرحسین موسوی تبلیغات و مناظره می‌کرد و در روز انتخابات ریاست جمهوری سال 88 بر روی وبلاگ شخصی خود مطلبی با این تیتر نوشت: «جمهوری اسلامی ایران آفت زده است.»!  همچنین در تاریخ 28 آبان 1391، در گفتگو با خبرگزاری فارس اساس گفت: «ما اصلاح‌طلبان را فتنه‌گران نمی‌دانیم. موسوی و کروبی فتنه گر نبودند بلکه فقط دو کاندیدا بودند که در انتخابات شرکت کردند؛ اگر فتنه‌گر بودند، محاکمه می‌شدند.»

ـ

javanenghelabi - marashi 2

ـ

این عضو کارگزاران بیش از این هم در مصاحبه اخیر خود از رد صلاحیت قطعی احمدی نژاد در صورت شرکت در انتخابات سخن گفته بود. بخشهایی از سخنان حسین مرعشی در گفتگو با ایران به شرح ذیل است:

ـ

-  آقای روحانی بخشی از رای خود را به دلیل تبلیغات و تفاوت های میان وی و سایر رقبا از عامه ی مردم گرفت؛ ولی به لحاظ سیاسی با وجود حمایت شخصی نظیر آقای ناطق نوری، اصولگرایان از آقای روحانی حمایتی نکردند. اصولگرایان چند کاندیدا داشتند. عده یی از آن ها که به جبهه ی پایداری نزدیک بودند و به نوعی سیاست های احمدی نژاد را منهای او قبول داشتند، طرفدار آقای جلیلی بودند. عده یی از اصولگرایان سنتی و بازاریان قدیمی نیز از آقای ولایتی حمایت کردند. بخشی دیگر نیز به آقای قالیباف متمایل شدند. پس بجز عناصری انگشت شمار از عقلا و بزرگان اصولگرا، کسی از اصولگرایان از آقای روحانی حمایت نکرد.

ـ

-   بدون شک جبهه ی حامی آقای روحانی که شامل جناح های اصلاح طلب و میانهرو می شدند، با تجربه ی طولانی و تعهدی که دارند، این توصیه را به آقای روحانی نخواهند کرد که وزارت کشاورزی و راه و فلان مرکز پژوهشی را به نیروهای سیاسی که به شما رای دادند محول کنید؛ چراکه در این بخش ها باید نیروهای فنی حضور داشته باشند. ولی با وجود گذشت یک سال از عمر دولت و بر خلاف وعده ی آقای روحانی مبنی بر اینکه «افرادی را که بدون بلیط سوار شده باشند پیاده خواهیم کرد»، شاهد هستیم که بسیاری از این افراد هنوز پیاده نشده اند و این نقصی بزرگ است.

ـ

-   می خواهم به دو رویکرد احمدی نژاد در خصوص مجلس اشاره کنم؛ در رویکرد نخست، او می خواست مجلس را از اعتبار بیندازد و بنابراین، حرف های بسیار غیرمنطقی و نابجایی مثل اینکه «من قوه مجریه هستم و شما باید هر آنچه من می خواهم را قانونی کنید»، مطرح می کرد. ریشه ی این حرف ها برآمده از جسارتی جاهلانه بود؛ ولی در رویکرد دوم، او می گفت «مجلس نباید در کار اجرایی دخالت کند» و این کاملا درست بود.

-مدتی پیش که بحث استیضاح آقای فرجی دانا مطرح بود من پیغامی به او دادم و خواستم به مجلس بگوید که خواسته هایی که این نمایندگان از وزیران دارند، اگر از خود آن ها بشود بدون شک رد خواهد شد. یعنی همین مجلس که از نظر ما مجلس باکفایتی نیست، با همین ترکیب فعلی، در صورت رو به رو شدن با این خواسته ها به آن ها تن نخواهد داد. در اینجا وزیران باید از اختیاراتشان و دولت باید از اختیارات قوه ی مجریه حمایت و دفاع کنند.

ـ

-   مدتی پیش یکی از مدیران کارخانه یی صنعتی به من مراجعه کرد و اصرار داشت که من صدای او را به مسوولان برسانم. او نزدیک به 6 ماه بود فعالیت خود را آغاز کرده بود و فهرست کاملی از پیشرفت هایی را که در این مدت کسب کرده بود نیز با خود آورده بود. ولی می گفت که مدتی پیش یکی از نمایندگان مجلس به بهانه ی اینکه «تو چرا غیر بومی هستی و در این منطقه فعالیت می کنی؟» برای او مشکلات بسیاری را ایجاد کرده و جلوی فعالیت او گرفته شده است. آخر مگر فعالیت اقتصادی، بومی و غیر بومی دارد؟ یعنی کسانی که در کرمان و زنجان و … فعالیت اقتصادی می کنند، ایرانی و از این آب و خاک نیستند؟ به یک نماینده چه ارتباطی دارد که در چنین بحثی دخالت کند؟ قانون تجارت در چه بخشی به او چنین اختیاری را داده است؟

ـ

-   من در تماس با یکی از مدیران سازمانی که این کارخانه دار زیرمجموعه ی آن محسوب می شد، جویای کار او شدم و مدیر مربوطه تاکید کرد که او فردی بسیار لایق است ولی در جواب سوال من که پس چرا می خواهید تغییرش بدهید گفت: «آقای وزیر بنا به درخواست یک نماینده، 24 ساعت به من فرصت داده است تا او را برکنار و جایگزین کنم.»

ـ

-   چنین رفتاری در کجای قانون اساسی تایید شده است؟ اگر من جای این وزیران بودم به مجلس می رفتم و از همه ی این افراد نام می بردم. می گفتم که آن ها چه خواسته هایی از وزیران دارند و به نوعی از آن ها می خواهند قانون تجارت و منافع شرکت ها را زیر پا بگذارند. نمایندگان هیچ حقی برای دخالت در کار وزیران ندارند.

ـ

-   قانون اساسی ما بقدری صریح است که وقتی ما در مجلس بودیم و می خواستیم بگوییم نمایندگان استان ها امکان شرکت در شورای برنامه ریزی را دارند با مخالفت شورای نگهبان رو به رو شدیم که نماینده را چه به شرکت در شورای برنامه ریزی؟ این خلاف شان قوه ی مجریه است. حتی زمانی که ما درخواست کردیم به عنوان ناظر در شورا حضور داشته باشیم، شورای نگهبان به درستی تفسیر کرد که نمایندگان، از سوی مجلس ناظر نیستند و بعد از قرار گرفتن در دستور کار مجلس و صدور رای است که یک نماینده می تواند در شورای برنامه ریزی استان خود به عنوان ناظر شرکت کند. وقتی قوه ی مجریه چنین شان و منزلتی را در قانون اساسی دارد، آقای وزیر به چه دلیلی به خود اجازه می دهد به درخواست یک نماینده، قانون را زیر پا بگذارد؟ آیا از اینکه نمایندگان، آن ها را به سوال و استیضاح بکشند می ترسند؟ بگذارید این کار را بکنند. با رفتن یک وزیر، دیگری باید برای خدمت بیاید.

ـ

-  هر دو طرف (ایران و 1+5)به نتیجه بخش بودن این مصالحه نیازمند هستند. اگر آقای روحانی در دوره ی اول دولت خود همین یک کار-توافق هسته یی- را در دولتش تمام کند، یکی از دولت هایی خواهد شد که در ذهن مردم ایران، خاطرات خوشی بجای خواهد گذاشت و در تاریخ ایران جاودانه خواهد شد. برای مثال، کاری که مرحوم مصدق در ملی کردن نفت ایران کرد، مصدق را ماندگار کرد. دولت مصدق دولت مستعجل بود ولی دولت ماندگار تاریخ ایران شد و کاری مهم برای ایران کرد. اگر آقای دکتر روحانی بتواند گام حل و فصل مسایل هسته یی ایران را نهایی کند و قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران را یک باره یا در چند مرحله لغو کند، خدمت خود را به ملت و کشور ایران می کند و می توان از اشکالات موردی دولت گذشت.

ـ

-  همچنین، دولت در بخش سلامت گام های مهمی برداشته است. هرچند ممکن است کارشناسان اقتصادی اولویت این کار را در مقایسه با دیگر حوزه ها پایین تر بدانند. ولی توصیه ی من به دولت این است که حتی به قیمت تعدیل ارز و افزایش قیمت حامل های انرژی، از این کار عقب نشینی نکند. ایستادگی روی حوزه ی سلامت نیز جزو خدمات ماندگار آقای روحانی خواهد شد.

ـ

-   ایراد اصلی کار در این است که شخصی که سیاست ها را تدوین می کند، اجرا کننده ی آن ها نیست. سیاست ها توسط آقای نیلی تدوین می شود و اجرای آن ها را آقای نوبخت، آقای طیب نیا یا آقای سیف پیگیری می کنند. این افراد با یکدیگر هماهنگ هستند. ولی اگر قرار است آقای نیلی سیاست ها را تدوین کند، معاونت برنامه ریزی باید پاسخگوی صدها پیمانکاری که ماه ها است از دولت طلبکار هستند، باشد. اگر بر عهده ی من بود، بدون شک شخص تدوین کننده ی سیاست ها را مسوول اجرای آن ها قرار می دادم تا در عمل پاسخگوی بازار و سایر مجریان اقتصادی باشد.
-در عرصه ی سیاست داخلی، دولت می توانست خیلی بهتر عمل کند. نمره یی که من در این حوزه به دولت می دهم، 50 از 100 است.

ـ

-   شما نمی توانید بدون پشتوانه ی مردم، اقدام به حل و فصل مسایل خود با دنیا کنید. قدرت آقای روحانی از جبهه یی نشات می گیرد که در خرداد 92 برای رای دادن به او در انتخابات شرکت کردند. ولی اگر شما به عنوان یکی از این افراد که با رای خود از آقای روحانی حمایت کرده اید، شاهد باشید که با گذشت سیزده ماه از استقرار دولت، حتی یک نفر از مدیران شهرستان ها نیز عوض نشده اند، نا امید نمی شوید؟ این ها موضوعاتی است که باید به گوش آقای روحانی برسد. اگر دولت پشتوانه ی مردم را از دست بدهد، طوری توسط منتقدان و بویژه جبهه ی پایداری زیر فشار قرار خواهد گرفت که به قول معروف «تکه ی بزرگ او گوشش» خواهد بود. بدون وجود مردم، دولت به هیچ پیشرفتی در مساله ی هسته یی نیز نخواهد رسید؛ چرا که مخالفان مانع پیشبرد این مساله خواهند شد. من در عرصه ی سیاست داخلی بیش از نمره ی 50 به دولت روحانی نمی دهم.

ـ

-  در ایران ما شاهد هستیم 290 آدمی که بدهکار مردم هستند و برای خدمت به آن ها سوگند یاد کرده اند، دایم در جایی نشسته اند و به دولت و وزیران فشار وارد می کنند. علاوه بر این، مجلس در دنیا شغل تمام وقت محسوب نمی شود. نمایندگان مجلس در صورت لزوم و در مواقع ضروری دور هم جمع می شوند تا درباره ی مساله یی خاص تصمیم گیری کنند. پس تفکیک قوایی که در ایران اتفاق افتاده است، در دنیا بی نظیر است و ما نیاز داریم این مساله را آسیب شناسی کنیم. ولی چیزی که من می خواهم بگویم این است که فردی که با این ساختار پیچیده، می پذیرد رییس جمهوری شود، باید با همین ساختار نیز فعالیت کند و مشکلات خود را حل کند.

ـ

-   به عنوان کسی که به این رییس جمهوری رای داده ام، می گویم اگر شما قادر نبودید این قوا را با یکدیگر هماهنگ کنید، اشتباه کردید که این مسوولیت را پذیرفتید. اگر هم نمی توانید این مساله را با ملت مطرح کنید. من حتی در زمان آقای خاتمی نیز که عده یی بهانه می آوردند «نمی گذارند دولت کار کند»، می گفتم که نتوانستن و نگذاشتن، دو روی سکه ی ناکارآمدی هستند. من از آقای روحانی به عنوان رییس جمهوری و کسی که به او رای داده ام انتظار دارم با صلابت کار مردم را جلو ببرد. اینکه در این راه چه اقدامی باید در پیش گیرد نیز به خود او مربوط است نه من.

ـ

-  به هر حال با همه ی سختی ها و با شرایط فعلی در قوه ی مقننه، قوه ی قضاییه و سپاه و بسیج، آقای روحانی باید هر کاری می تواند در راه تحقق وعده های خود بکند. این اقدام دشواری است ولی در عوض آقای روحانی نیز آدم کوچکی نیست. ما فردی قدرتمند را به میدان فرستاده ایم.

ـ

-  داستان واقعی «فتنه» این است که فردی آمد، کشور را به هم ریخت و رفت. برای من تعجب آور است که چرا به این موضوع روشن و مبرهن پرداخته نمی شود. آقای احمدی نژاد با هدفی خاص، وارد عرصه ی سیاست شد و مملکت را بهم ریخت، شکافی عمیق میان نیروهای انقلاب ایجاد کرد، تلاش کرد شخصیت های معتبری را که پشتوانه ی نظام و رهبری بودند بی اعتبار کند و سعی کرد همه را از دور رهبری پراکنده کند. این اقدامات، اقدامات کوچکی نبود؛ فتنه یی بزرگ بود؛ فتنه یی که با هدف پراکنده کردن نیروهای اصیل نظام و تنها قرار دادن رهبری در یک گوشه انجام شد. ولی بزرگ ترین هدف احمدی نژاد از انجام چنین اقداماتی، تبدیل شدن به شخص اول مملکت بود. او نه اعتقادی به ولایت فقیه داشت و نه احترامی برای رهبر معظم انقلاب قایل بود.

ـ

-  او (احمدی نژاد) آتش فتنه را روشن کرد و خود را کنار کشید و بعد کار را به گردن سپاه و وزارت اطلاعات و سپس قوه ی قضاییه انداخت. نکته ی جالب اینکه هنوز هم عده یی بجای اینکه به گذشته بازگردند و ریشه های اصلی این فتنه را شناسایی کنند، با سازی که احمدی نژاد کوک کرده می نوازند.

ـ

-  یکی دیگر از پیامدهای فرعی چنین رویکردی نیز این است که این داستان فتنه، برای عده یی که هیچ هنری جز تخطه ی مخالفان خود ندارند، تبدیل به بنگاه سوددهی شده است که حاضر به از دست دادن آن نیستند.

ـ

ـ

ـ

javanenghelabi - marashiـ

گفتنی است میرحسین موسوی و زهرا رهنورد از سران فتنه 88 در تیرماه 89 به دیدار سید حسین مرعشی ، سخنگوی حزب کارگزارن و معاون رییس جمهور اصلاحات رفتند. دراین دیدار موسوی ضمن ابراز خرسندی از حضور مرعشی در کنار خانواده ،خواستار آزادی همه زندانیان سیاسی شد.

قابل ذکر است سید حسین مرعشی از نزدیکان آیت الله هاشمی رفسنجانی و از اعضای ستاد انتخاباتی موسوی در سال88 بود که بخاطر برخی اقدامات در جریان فتنه 88 مدتی را نیز در زندان سپری نمود.

ـ

[میدان]

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

S M S : 3000 28 28 38         E – mail : info@javanenghelabi.ir

 

+ پاسخ

  1. محمد گلپایگانی
    31 شهریور 1393 - 14:55
     Thumb up 0 Thumb down 0
    با احترام در باره سخنان اقای مرعشی که تحقیقا بعنوان سخنگوی نه یک حزب که واجد شرایط و سیستم و اسلو ب روش های حزبی نیست و نه یک جریان مستقل از سیاسیون متنفذ که بتوان برای ان یک هویت مستقل در نظر گرفت بلکه یک تیپ سیاسی با خصوصیات خاص ان است می باشند در جواب مسائلی که مطرح می کنند تذکر برخی از امور برای تذکر به ایشان و کسانی که در محافل سیاسی خاص خود را صاحب ملک و دارای تفکرات مدرن می دانند مطالبی را بشرح ذیل تقدیم می داریم :الف : در درون جبهه اصلاحات گروههای زیادی با تفکرات گوناگون و بعضا رادیکال وجود دارد که برای خود هویتی جدا از سید محمد خاتمی و تشکیلات بنیاد باران قائل هستند که اخرین مورد ان که با سکون وی نیز همراه بود : ندای ایرانیان است حرکتی که می تواند در اینده ای نه چندان دور به ایجاد گسست در میان جریان رادیکال و جریان میانه روی اصلاحات منجر گردد که طلیعه ان نیز از هم اکنون و در لابلای اظهارات افراد مختلف این جریان که بعضا باتخطئه و بعضا با استقبال و برخی نیز با سکون و به انتظار نشستن همراه بوده است دیده می شود ./ب : جریان اصلاحات بعد از وقایع 1388 و در انزوا قرار گرفتن ان تلاش بسیار زیادی را بعمل می اورد تا خود را به درون ساختار نظام سیاسی کشور وارد سازد که اخرین نمونه ان نیز نامه نگاری بدون سلام سید محمد خاتمی به رهبری معظم انقلاب اسلامی در بیمارستان بود که با برخورد سرد ایشان و اضهارات مایوسانه اصلاح طلبان رادیکال روبرو گردید در نتیجه و بدلیل وجود استراتژی عبور از خاتمی در دوران اصلاحات که از سوی رادیکال ها در دست اجرا بود و شاید بتوان اقدام به بمب گذاری در هواپیمای حامل سید محمد خاتمی در سالهای قبل را نمونه ای از اجرایی شدن این استراتژی دانست احتمال اینکه دوباره این استراتژی در متن برنامه های میدانی اصلاح طلبان رادیکال برای برهم زدن فضای ارام کشور قرار گیرد دور از ذهن نیست لذا اقای مرعشی باید در القای اتحاد استوار و محکمی که ادعا دارند جانب احتیاط را رعایت نمایند زیرا بعضاهمین اصلاح طلبان بدلی!!! امکان دارد در بزنگاههای سیاسی سالهای اتی مکن است تاثیرات زیادی را در میان جریان متبوع خود بگذارند / ج : انتساب جریانات ارزشی و اصولگرای انقلاب به تفکرات داعشی همانقدر جای تعجب و تاسف را دارد که جریاناتی مانند کارگزاران سازندگی که رفتارهای فرا دمکراسی انان در جریان حوادث 1388اظهر من الشمس است دم از تفکرات ازادیخواهانه و عدالت خواهی بزنند و این در حالی است که روحیات اشرافی گری و تجمل پرستی ایشان به یک واقعیت سیاسی و عدالت خواهی و مردم داری انان به یک ظنز سیاسی و خنده دار تبدیل گردیده است و کسی دیگر باورها و دیده گاههای انان را حداقل در عملکرد و گفتار باور نمی کند و تایید ان نیز افتخار عنوان "لیبرال دمکرات مسلمان " جنای اقای مرعشی است که چندی پیش بر ان مهر صحت خود را زدند . / د : اگر ایشان به این سخن خود باور دارند که " صلاحیت احمدی‌نژاد در انتخابات مورد تایید قرار نخواهد گرفت و اگر بگیرد به دلیل یک اصل کلی مبنی بر اینکه هیچ سلسله پادشاهی در ایران برای دو بار به حکومت نرسیده است رای نخواهد آورد" این امر حاکی است که اولا : چرا برای جریان اصلاحات و تلاش ایشان برای بازگشت به قدرت چنین سرنوشتی را قائل نیستند چرا مردم باید به اصرار دولت یازدهم بر اجرایی کردن سیاست های دوران سازندگی که دوره اوج اقتدار و شکوفایی جناب اقای مرعشی و همفکران ایشان بود و یا دوران اصلاحات که بازهم همان افکار اما در قالبی سیاسی به مردم عرصه گردیده بود اطمینان کنند و دوباره از خود نپرسند که نکند تورم 49% بازگردد ، نکند مانور تجمل در خیابانها که امروز چشم انداز ان با ماشین های چندمیلیاردی طبقات مرفه جامعه اینبار با شدت و حدت بیشتری به حوزه سیاست های اجرایی کشور باز نگرددو الی اخر / ثانیا : هم ما و هم شما می دانید که دولت یازدهم با عقبه بدون گفتمان و اجتماعی خود و با اتکاء به ارایی که تنها 57/7 را شامل می شود نمی تواند بدون لحاظ کردن خواسته های رقیب و با لفاظی کردن بتازد و خود را در تمامی میادین صاحب مطلق بداند پس بهتر است مواظب باشند زیرا در سیاست همانطوری که خود نیز بیان کرده اند هیچ اصل ثابتی وجود ندارد و نمی شود با قطع و یقین بر موضوعی استناد کرد و انرا همیشگی دانست و ممکن است در انتخابات 96 همانطوری که همقطاران شما چندی پیش بیان کردند این پادشاهی دوباره رای بیاورد و شاید ترس امثال اقای مرعشی و قسم جلاله را ورد زبان کردن که فلانی می اید و فلانی می رود و فلانی نمی اید همین ترس از بازگشت دوباره همان پادشاه موصوف باشد زیرا بقول دکتر زیبا کلام دکتر احمدی نژاد در همین لحظه دارای ده میلیون رای می باشد که می تواند با اقدامات تبلیغی مناسب و تذکر برخی موارد به ملت ایران این رقم را به رقم کاندیدای پیروز انتخابات 94 مجلس و 96 ریاست جمهوری گره زد ./ ر : اقای مرعشی در قسمتی از مصاحبه خود در باره فتنه گران می گویند :حتما مهندس موسوی و حجت‌الاسلام کروبی هم این سیاست را تایید می‌کنند که فعلا اولویت کشور این نیست که روحانی بخواهد وارد شود و مساله حصر را تمام کند. حتما اولویت فعلی کشور این است روحانی وارد شود و ایران را از پیچیدگی‌‌های پرونده هسته‌ای نجات بدهد و اقتصاد ایران را در معرض باز شدن گره‌ها قرار دهد/ در پاسخ باید بعرض برسانیم که دکتر روحانی در اولین مصاحبه خود در باره این جریان صحبت کرده و انرا از حیطه وظایف و ماموریت های دولت خود خارج کرده ااند و این روش تا به امروز نیز ادامه یافته است که با توجه گستردگی ماموریت ها و کارها بعید به نظر می رسد که پیگیری حصریان بدون دخالت رهبری و نظر قوه قضائیه قابلیت اجرا داشته باشد لذا اقای مرعشی بهتر است بگونه ای صجبت نکنند که گویی دولت قصد اینکار را دارد ولی امور کاری مهمتری در پیش دارد که این امر با توجه به اینکه وظایف ریاست جمهوری تعریف شده بوده و ربطی به این قبیل صحبت ها ندارد بیشتر یک پز و ژست سیاسی است تا بیان یک واقعیت ./ س: در باره اقای شجونی هم نکته ای را به طنز گفته اند پس با کسب اجازه از خواننده محترم بنده هم یک نکته به طنزی تلخ ار رفتار سیاسی کارگزاران در گذشته ای نه چندان دور بیان می کنم و بر این امر تاکید دارم که اگر اقای شجونی در میان اصلاح طلبان تعریف شده بود بلای دیگری بر سرشان امده بود که می گویم /دبیرکل فعلی کارگزاران اقای کرباسچیان در انتخابات دوره های قبل برای اجرای استراتژی انسجام و وحدت در بین اصلاح طلبان و حذف شخصیت های سیاسی مزاحم و از جمله مهدی کروبی که با سیاست کاندیدای واحد اصلاح طلبان همخوانی نداشت و خودش اصرار بر ماندن در انتخابات را داشت و در ان موقع به غضنفر اصلاحات معروف شده بود در ستاد کروبی فعال شد و لی در روز انتخابات با نوعی خیانت سیاسی اشکار رای خود را به موسوی داد و حتما اسم انرا هم ضرورت کار سیاسی اصلاحات می دانستند و پیام ان به رای دهنده این بود که فرد مورد نظر اصلاحات موسوی است نه کروبی و این کاری ترین ضریه به ارای کاندیدای شکست خورده از ارای باطله بود و طنز خنده دار این است که رفتارهای خود را بدیگران نسبت می دهند و می خندند و هیچ بعید نیست که امروز که در باره دکتر عارف با لفظی تهدید گونه می گویند :به هر حال آقای عارف از شخصیت‌های خوب کشور هستند و مادامی که در چارچوب جبهه اصلاحات حرکت می‌کنند ـ که تااکنون نیز حرکت‌شان بر همین مدار بوده ـ کسی با ایشان مخالفتی نخواهد داشت.فردا در صورت ضرورت دکتر عارف را که تا دیروز "از اصلاح طلبان بدلی می خواندند با چنین سیاستی از گردونه سیاسی کشور خارج کنند . /ص : در باره ایت الله مصباح و اینکه مردم از نوع تفکرات ایشان فاصله گرفته اند باید گفت که همین تفکر بود که از براندازان سال 1388 و سران فتنه ان به کل نظام سرایت داده شد و این برداشت ها همه و همه بدلیل نتایجی بود که در دوران سازندگی و اصلاحات و در حلقه های کیان و ائین و مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهورن ان دوران و در قالب پروژه گذار به دمکراسی به ان رسیده بدوند در نتیجه انتخابات سال 88 را برای میدانی شدن ان مناسب یافتند و ان فجایع را ببار اوردند و جواب اقای مرعشی در باره تفکرات ایت الله مصباح نیز همان جوابی است که مردم در 9 دی ان سال و با حضور میلیونی خود در سراسر کشور به انان دادند و این سرمایه ای است که با تعابیر روشنفکرانه ای مانند پوپولیسم و ... به بوته فراموشی اذهان اقایان سپرده شد لاکن هرگاه که ضرورت ایجاب کند دوباره این سرمایه به میدان خواهد امد حال اقایان خوششان بیاید یا نیاید ./ط : در جایی دیگر ایشان در باره انتخایات سال 92 و نحوه انتخاب دکتر روحانی می گویند :انتخابات جدیدی برگزار شده و طرفداران موسوی و کروبی سال گذشته به روحانی رای دادند و او رئیس جمهور ایران شده است: در پاسخ باید گفت که اگر دکتر روحانی خود را مدیون موسوی و کروبی می دانست قطعا کاری برای رفع حصر شاید انجام داده بود اما اینگونه نشده است /ثانیا :اراء موسوی و کروبی!! سرجمع نتوانست پیروزی قاطعی را ببار اورد زیرا نه اراء دکتر روحانی مربوط به موسوی و کروبی که ارای وی از 700000رای باطله کمتر بود می باشد و نه این میزان رای می تواند اطمینان قطعی برای دوره های اتی به اصلاح طلبان برای ادامه حضورشان در بدنه اجرایی دولت بعدی باشد در نتیجه طبیعی ترین حالت برای اصلاح طلبان استفاده حداکثری از دولت یازدهم تا زمانی که حضور دارد و اجرای سیاستی پروپاگاندایی و ژورنالیستی بر روی مردم تا انان دولت را مساوی با اصلاحات و اصلاحات را دولت ندانند تا در وقت ضرورت بتوانند بعنوان الترناتیوی برای ان خود را معرفی کنند امری که در حال حاضر در حال اجراست علیرغم اینکه اقایان در زبان و کلام مخالف این موضوع را اعلام نمایند . در پایان باید گفت که مصاحبه کننده یا نخواسته و یا نتوانسته است سئوالاتی اساسی در باره سیاست های اصلاح طلبان از اقای مرعشی بپرسد مانند اینکه نظر ایشان در باره : رحم اجاره ای بودن دولت یازدهم برای اصلاح طلبان / رفتار سیاسی اصلاح طلبانی که اقای هاشمی را عالیجناب سرخپوش نام دادند و به حد اعلی تخریب کردند با رفتار امروز شان چه تفاوت هایی دارد ؟ / کارگزاران جز اصلاح طلبان خاص دسته بندی نمی شوند و بطوری که قبلا بیان شد انان یک تیپ سیاسی هستند که بیشتر در ایعاد فنی و اقتصادی و لیبرالیسم سرمایه داری حرکت می کنند تا سیاسی کاری صرف و تام و تمام در نتیجه بنظر ایشان شکاف های سیاسی بین اصلاح طلبان رادیکال و انان که ظاهرا سنخیتی نیز با روش های میدانی - تخریبی ندارند در کجاست ؟/بنظر ایشان شکاف های سیاسی در بین اصلاح طلبان در چه نقاطی است یا بعبارتی دیگر اسیب شناسی اصلاحات عموما و کارگزاران خصوصا را در کجاها می دانند ؟/ ایا برخی از گفتارهاو مواضع هاشمی در باره اصلاح طلبان را نوعی انتقام گیری از رفتارهای دوران گذشته از اصلاح طلبان می دانند یا خیر ؟/ رفتارهای سیاسی اصلاح طلبان در شورای شهر تهران که منجر به از دست دادن کرسی ریاست شورا شد / در باره کاسبی دینی و دیگر مسائل نیز در جای خوب جواب دارد که در نوشتارهای بعدی و بنا به ضرورت تقدیم خواهد شد .

    + پاسخ



  • کلمات کلیدی :

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    حرف دل
    اهمیت آشنای زنان با قرآن
    اهمیت آشنای زنان با قرآن
    25 نکته در باره بابونه
    نماز اول ماه فراموش نشود
    مردم و پلیس
    یشنهادهای پلیس
    ایان عمر گروهکهای تکفیری و تروریستی
    مظلومین میانمار
    14شهریور
    رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی:
    طنز دکتر سلام
    رهبری نوروز 96
    سال اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال
    دومین جلسه شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برگزار ش
    [همه عناوین(2949)][عناوین آرشیوشده]


    [ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

    ©template designed by: www.persianblog.com