داستان از آنجا شروع می شود که هرکس خود را دین دار تر از دیگری می پندارد همه به فکر بر چسب زنی به یکدیگرند دریغ از ذره ای تقوا و جالب آنجاست که همه ی این کار ها با نام حزب اللهی بودن انجام می شود حزب الله همانطور که از وجه تسمیه اش مشخص است باید خلق و خوی افرادش هم الهی باشد نه اینکه در صورت مواجهه یک بانوی چادری با یک بانوی بد حجاب در مراسمات مذهبی رفتاری زننده و نگاهی خصم آلود داشته باشند نه اینکه هر مردی محاسنش بلند تر بود قائدتا باید دین دار تر و متشرع تر باشد چه بسا که در طول تاریخ چه با ماحسن هایی دچار لغزش شده اند و چه چادری هایی راه را به بی راه رفتند اینجاست که می توان فهمید داشتن ظاهری به اصطلاح حزب اللهی کفایت پیمودن راه پر پیچ و خم حزب خدا بودن را نمی کند.
در جامعه کنونی همه یا صفر می بینند یا صد یا خوبِ خوب و یا بدِ بد این نگاه نگاهی اسلامی نیست نگاهی معقولانه هم نیست بلکه نگاهی افراطیست تا همانند سدی محکم در برابر جذب حداکثری باشد همان جذبی که حضرت امام خامنه ای مکررا از آن سخن می گوید و همه را به آن دعوت می کند آیا می شود با این نگاه یک طرفانه جذب حداکثری داشت ؟؟ آیا امروزه جذب حداکثری بیشتر است یا دفع حداکثری؟ هر وقت توانستیم قاضی یک جانبه گرای نفسمان را از کار برکنار کرده و با وجدان در مورد افراد قضاوت کنیم میتوانیم به این مهم دست یابیم البته این به این معنی نیست که اکثریت قشر مذهبی جامعه را افراد خشک رو و افراطی معرفی کنیم بلکه روی صحبتمان به آن دسته از افراد کاسه داغ تر آش و تازه به دوران رسیده است که با اندکی معلومات مذهبی ادعای حزب اللهی بودن دارند و هر کجا که به نفعشان باشد حلال خدا برایشان حرام و حرام خدا برایشان حلال است همان هایی که اگر دختری را با اندکی موی بیرون آمده مشاهده کنند سیل نسبت های غیر منصفانه را روانه اش می کنند بدون اندکی تامل طرف مقابل خود را همانند دشمنی تا دندان مسلح می بیند مگر نه این است که حضرت آقا در یکی از بیاناتشان در استان خراسان شمالی چنین فرمودند : بعضى از همینهائى که در استقبالِ امروز بودند خانمهائى بودند که در عرف معمولى به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباختهى به این اهداف و آرمانهاست. او یک نقصى دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى این حقیر باطن است؛ نمىبینند. «گفتا شیخا هر آنچه گوئى هستم / آیا تو چنان که مینمائى هستى؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهى از منکر هم میکند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت.
حال با اینکه ولی فقیه زمان هم نظرش نسبت به وضعیت برخی افراد بد حجاب اینگونه است چرا عده ای با عنوان مذهب و مذهبی بودن رفتارهای شنیع و زننده ای از آنها سر می زند ؟ در جامعه امروز وضعیت حجاب بسیار در وضعیت بحرانی قرار دارد و همه به این امر واقفند اما آیا این جایگاه فعلی حاصل یک یا دو سال رفتار های هنجار شکنانه است ؟؟ خیر دشمن از بدو پیروزی انقلاب خود را با دژی محکم رو به رو دید دژی به نام حجاب و می دانست تا حجاب و عفت در ایران باشد ایران طعم شکست را نخواهد چشید در جوامع غربی چه بسا ماه ها و سال ها برای وارد نمودن تهاجم فرهنگی برای ثانیه ثانیه فرزندانمان و حتی خودمان برنامه ریزی و تئوریسین های بسیاری مشغول فعالیت می باشند حال با این سبقه سالها فعالیت سوء و شبانه روزی می توان چند روزه و یا حتی چند ماهه این سیل تهاجم را جلوگیری کرده و ویرانی هایش را آباد سازیم ؟
همان طور که توانایی های نظامی کشورمان بحمدالله به جایگاهی رسیده است که فرمانده معظم کل قوا جریمه دست درازی به این مرز و بوم را به دشمن سنگین و غیر قابل جبران گوش زد نموده باید در زمینه جنگ نرم هم به این مهم دست یابیم باید زیر ساخت های اعتقادی - اسلامی را در اعتقاد و تفکر نسل حال حاضر بنا نهیم تا تاثیر های نه چندان زیادش را در حال حاضر و نتایج اصلی و مهمش را در سال های آینده مشاهده کنیم .
لازمه این امر به دلیل سرعت داشتن و جلوتر بودن دشمن در این زمینه شناخت ابزار دشمن از قبیل مسنجرهای گوناگون ماهواره – فیلم هایی با مضامین مستهجن و ... است حال که دشمن زود تر از ما دست به کار شده باید با استفاده از ایده آنها در مقابلش یک پاد زهر مناسبی بسازیم به طوری که ابزار هایشان هنگامی که از دسترس عموم خارج شد جایگزینی مناسب برایش تعبیه شده باشد زیرا در غیر اینصورت تاثیری بالعکس خواهیم گرفت به جهت اینکه این محدودیت دید منفی را در ذهن عموم جامعه قرار می دهد