معاون اول رئیسجمهور گفت: دولت اسلامی تلاش میکند بر خلاف مبانی نظری برنامه چهارم توسعه که کشور را به انفعال در برابر نظام سلطه تشویق میکرد، برنامه پنجم را بر اساس ارزشها و مفاهیم اسلامی تدوین کنند.
به گزارش فارس، پرویز داودی معاون اول رئیسجمهور که در هفتمین یادواره 3100 شهید و ایثارگر وزارت جهاد کشاورزی در تالار بزرگ کشور سخن میگفت، اظهار داشت: مبانی نظری برنامه چهارم توسعه طوری طراحی شده بود که آن مکتوبات قابل تحمل نبود و بر اساس اسناد موجود، کشور را به انفعال در برابر نظام سلطه تشویق میکرد که رهبر معظم انقلاب فرمودند آن را باید خمیر کرد و بیرون ریخت.
وی افزود: اکنون که دولت نهم در آستانه تدوین برنامه پنجم توسعه قرار دارد، همه تلاش خود را به کار میگیرد تا ارزشها و مفاهیم اسلامی را در آن بگنجاند.
معاون اول رئیسجمهور اظهار داشت: نظام ما جمهوری اسلامی است و مردم مسلمان ما به مکتب نورانی اسلام افتخار میکنند و چراغ هدایت را برای دنیا برافروختهاند و هویت انسان را برای مردم جهان بیان میکنند.
داودی افزود: انقلاب اسلامی موجب ظهور حکومتداری اسلام شد و مردم ما مسولیت تبیین و ترویج ارزشهای اسلامی را بر دوش گرفتند و هر چه استکبار تلاش کرد که جلوی این حرکت را بگیرد موفق نشد و این ملت اجازه نداد مانعی در این مسیر ایجاد شود.
وی ادامه داد: امروز پس از 30 سال مجاهدت ملت مسلمان ایران به مقطعی رسیدهایم که نگاه جهانیان که در سایه مکاتب کفر و الحاد با بنبست و سرگردانی مواجه شدهاند و دنبال راه نجات میگردند به ایران است و جمهوری اسلامی برای آنها نورافشانی و ارایه طریق میکنند.
معاون اول رئیسجمهور اظهار داشت: پس از 8 سال دفاع مقدس که نمایش آشکار ارزشهای اسلامی در جهاد با جبهه باطل بود، دوران سازندگی آغاز شد، اما همانطور که دشمنان در ایام جنگ تحمیلی انواع حملهها را آزمودند در دوران سازندگی نیز هجمه کردند تا مبانی و نظریات حرکت اسلام در صحنههای مختلف را به انحراف کشند.
داودی افزود: در دوران سازندگی که اقتصاد محور کار قرار گرفت، سیاست تعدیل از بهترین روشهای اقتصادی مطرح شد، اما این سیاست به دلیل ندیدن لوازم اجرای آن که رسیدگی به محرومین و تحقق عدالت بود، مجبور به عقبنشینی شد.
وی تصریح کرد: دشمن در کنار هجمههای بیشمار اقتصادی، هجمههای فرهنگی را در دستور کار قرار داد که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، ناتوی فرهنگی شکل گرفت و ساختارها در عرصه حکومتی و تشکیلاتی طوری طراحی شده بود که این حملهها علیه نظام موثر و کارآمد باشند.
معاون اول رئیسجمهور گفت: در چنین شرایطی وظیفه ما بود که هم جلوی هجمههای اقتصادی و فرهنگی را بگیریم تا مردم بویژه جوانان تحت تاثیر این هجمهها قرار نگیرند و هم لازم بود ساختارها را اصلاح کنیم تا زمینه حملهها را برچینیم.
داودی افزود: دولت نهم بر همین اساس در جهت جلوگیری از هجمه نامحرمان، اصلاح ساختارها را در دستور کار قرار داد و اکنون پیگیر تغییر ساختار شوراها و سازمان مدیریت و برنامهریزی و سایر ساختارهایی که از 60 سال پیش برای اهداف دیگری بنا شده بودند.
وی خاطر نشان کرد: امروز دولتی با تاییدات رهبر معظم انقلاب بر سر کار آمده که خود را متعهد به ارزشهای اسلامی که شهیدان ما برای صیانت از آنها از جان خود گذشتند، میداند و تلاش میکند ارزشها را در سیاستهای خود اعمال کند.
" عدالتگستری، جلوگیری از تهاجم فرهنگی، توجه ویژه به محرومین در سیاستهای اقتصادی و توجه به مکتب اسلام در تدوین برنامه پنجساله توسعه از جمله مواردی است که دولت نهم خود را متعهد به آنها میداند و به عنوان نمونه برای تحقق عدالت سفرهای استانی را طراحی کرده و مسئولان در دورترین نقاط کشور به دیدار محرومان میروند".
معاون اول رئیسجمهور گفت: زمانی برخی در سایه نفوذ ایدههای غلط انفعال در برابر نظام سلطه میگفتند که باید در نظام جهانی هضم شویم و از سیاستهای ابرقدرتهای پوشالین تبعیت کنیم، اما این دولت نه تنها خلاف این روند حرکت کرد بلکه معتقدیم باید در عرصه جهانی فعال و غالب و موثر حضور یابیم و از این رو رئیسجمهور در سازمان ملل که مرکز استکبار جهانی است با صراحت از ارزشهای ناب و اصیل اسلامی سخن گفت.
داودی افزود: رئیسجمهور مکتبی، هولوکاست را چنان مطرح کرد که شیرازه نظام سلطه که در پی نفوذ در ما بود از هم پاشید و در عرصه هستهای نیز در شرایطی که برخی جا خورده بودند و حتی از آزمایشهای تحقیقاتی نیز پرهیز میکردند، دولت اسلامی با وجود تهدیدات دشمنان با اتکا به ارزشها ایستادگی کرد و امروز هزاران سانتریفیوژ در کشور ما فعال است.
وی تصریح کرد: رئیسجمهور در مقر کفر جهانی، آنگونه شجاعانه مواضع نظام را مطرح کرد که دلهای دشمنان لرزید و آنگونه از حق مسلم ملت در برخورداری از فنآوری هستهای سخن گفت که آنها بدون سخن گفتن از شرط تعلیق مجبور به گفتگو با ایران شدند.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به گسترش ارزشهای اسلامی و گفتمان دولت نهم در بین ملتهای آزادیخواه دنیا گفت: امروز دولتها و ملتهای آمریکای جنوبی در برابر نظام سلطه میایستند و نظرسنجیها در خاورمیانه نشان میدهد که 96 درصد آنها جمهوری اسلامی را تهدیدی برای خود نمیدانند و فعالیت هستهای ما را صلحآمیز و خطر بزرگ را آمریکا و اسرائیل میدانند.
داودی که این موضوع را محصول تلاشهای دولت نهم در عرصه بینالمللی میداند، تاکید کرد: اگر خون مطهر شهدا نبود، اصلا دولت اسلامی تحقق نمییافت و جرات احمدینژاد برای بیان دیدگاههایش در دفاع از ارزشهای اسلامی ثمره خون شهدا و فداکاری ایثارگران است و این دولت در برابر سلطه جهانی و تحرکات داخلی که از خارج از مرزها سرچشمه میگیرد کوتاه نخواهد آمد.
معاون اول رئیسجمهور در عین حال گفت: دولت نهم معتقد نیست که مدینه فاضله ایجاد کرده و واقعا هنوز راه درازی در پیش داریم و کسانی که از این دولت ضربه خوردهاند ساکت نمینشینند و با هزینه کلان از طرق مختلف و ابزارهای گوناگون قصد نفوذ دارند و در راه دولت سنگاندازی میکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد که با وجود تلاشهای مخالفان دولت، آخر کار نیست و ارزشها آنقدر نورانی و بالا هستند که دولتمردان همه مشکلات را به جان میخرند و از راحتی و آسایش خود میگذرند، اما تا آخر پای دفاع از ارزشها و گسترش آنها در جهان میایستند و در این مسیر پیش خواهند رفت.