یزدفردا -اصغر باقری :در مکتب بزرگ اسلام شکر نعمت چیزی است که بدان سفارش شده و از وظایف فردی وجمعی ما مسلمانان است، تا بدانجا که آمده هر گاه انسان به یاد نعمتی از نعمتهای الهی افتاد به شکرانه آن صورت بر خاک گذاشته و حمد الهی نماید. پدر و مادر نعمتی از نعمتهای بزرگ الهی هستند که شکر آنها بسیار سفارش شده و برکات زیادی برای فرزندی که به این وظیفه عمل نماید در پی داشته و اگر کسی بر خلاف این وظیفه، با پدر و مادرش بدرفتاری نماید عقوبت آن دامنش را گرفته و شرور دنیا و آخرت به او روی می آورد. براستی این حقیقتی است که: شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
یکی از بالاترین نعمتهای الهی در عرصه اجتماعی نعمت انبیاء و اولیای الهی است که ملت مسلمان ایران از سالیان دور مفتخر به ایمان و علاقه مندی انبیاء و به چهارده نور پاکی است که خداوند متعال به عنوان آخرین حجتهای خود برای اهل زمین قرار داده و هیچگاه ملت ایران از ولی نعمت خود آقا امام زمان (عج) غفلت نکرده و نخواهد کرد و تا کنون هم برکات غیر قابل وصفی در شکر گزاری از این نعمتهای بزرگ نصیب ملت ایران شده و می شود. براستی چه شد که ایران اشغال شده در جنگ جهانی دوم مانند آلمان و کره به دو قسمت شمالی و جنوبی تقسیم نگردید؟ مگر فاتحان جنگ به تهران نیامدند تا هر کدام سهم خود را بردارند؟ آنها هر کدام با مداد بر نقشه ایران خطی کشیدند و سهمی برای خود مشخص کردند اما هیچگاه به توافق نرسیدند و در نهایت قرارشان این شد که همگی از ایران خارج شوند!! آیا این چیزی جز عنایتهای خاص الهی بود؟
چه شد که ملت ایران این افتخار را پیدا کرد تا در عصر غیبت نظامی بر پا نماید که در رأس آن یک مجتهد آگاه و عادل و در خط امامت و ولایت قرار بگیرد؟ آیا این چیزی جز ارادتهای خالصانه بسیاری به اهل بیت عصمت و طهارت بود؟ و هم اکنون این نظام اسلامی نعمتی بسیار بزرگ است که شکرش بر همه ما واجب و لازم و شکرش به حفظ و تقویت آن است به طوری که حضرت امام(ره) فرمودند حفظ نظام اسلامی از نماز بالاتر است.
یکی دیگر از نعمتهایی که بدان سفارش شده ایم شکر گزاری از مردمی است که به ما خدمت یا کمکی کردند. و شکرش هم به این است که آن خدمت یا کمک را به نحو شایسته تر بازگردانیم و اگر توانایی آن را نداریم حد اقل به صورت زبانی تشکر نماییم. خدمت ممکن است به صورت شخصیت حقیقی و یا حقوقی به ما برسد که تشکر نمودن از هر دو شخصیت بر عهده خدمت شونده است. دوست و دشمن دریافته اند که مقام عظمای ولایت یکی از شخصیتهای حقوقی است که توانسته سی سال کشتی نظام جمهوری اسلامی ایران را در برابر حوادث سهمگین داخلی و خارجی هدایت نموده و به ساحل نجات رسانده و همچنان پر نشاط و با تحرک به سمت اهداف والای اسلامی در حرکت است. مردم نجیب و فهیم هم به پاس قدردانی از این نعمت بزرگ و تشکر از این بزرگان در بهترین اوقات در پیشگاه الهی یاد آنها نموده و از برای امام راحل طلب رحمت و برای مقام معظم رهبری طلب سلامت و موفقیت می نمایند.
در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در اصل 113 پس از مقام معظم رهبری رئیس جمهور عالیترین مقام رسمی کشور قلمداد شده این جایگاه کانون خدمت رسانی به ملت و کشور است و اگر فرد شایسته ای در این پست قرار بگیرد و با رهبری نظام هماهنگ باشد می تواند خدمات ماندگاری را برای کشور به ارمغان آورد. و اگر فرد ناشایستی خود را به این جایگاه برساند نتیجه ای جز خسارت و بوجود آمدن بحرانهای داخلی و تضعیف وجهه بین المللی ایران اسلامی ندارد که در دوره هایی شاهد این مسائل بوده ایم.