سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 تعداد کل بازدید : 857591

  بازدید امروز : 638

  بازدید دیروز : 118

ابـــوحـامـد

[ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

 

 

لینک دوستان

*رمز موفقیت*
قرآن
پارسی بلاگ
نهج البلاغه
سایت دفتر مقام معظم رهبری
محمد فرشاد پور
حوزه علمیه
خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
پایثگاه ملی علوم زمین کشور
بانی تک
هم اندیشی
پایگاه اطلاع رسانی دولت
پایگه خبری - تحلیلی دانشجویان ایران
وب سایت شیرزن ایرانی
جام جم روزنامه
بازتاب برنا
هم اندیشی
ریاست جمهوری
شهاب مرادی
کدهای جاوا
عطف
گلستان دانش
روزنامه ها
جهان نیوز
خبر گزاری فارس
راسخون
باشگاه خبر نگاران جوان
پرورش کرم خاکی دلاور
پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور دکتر روحانی
خبر فارسی
رویدادهای رفسنجان
مدیریت آموزش و پرورش رفسنجان
آموزش و پروش کشکوئیه
آشپزی لذت بخش
سایت کدبانو
پایگاه اطلاع رسانی 9دی
سایت دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی
سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی - اخبار لحظه
مبین طرح
خبرگزاری دانشجو
واژه یاب
میزان مجاز قند خون
مفاتیح ا لجنان
رجا نیوز
انواع سایتها
تحریرالوسیله
وام خود اشتغالی
پایش برنامه یکشنبه شبهای شبکه 1
متالوژی پودر یزد
پخش زنده حرم امام حسین و...
یزد فردا
سمت خدا از شبکه 3
سبک زندگی و صله رحم و ... محمد رضا پروانیان
آخرین اخبار ایران و جهان
پشیمان دشت سمنان
نشریه پرتو سخن
الگوها
دو بیتی های بابا طاهر
وبلاگ نوجوان هادی سرداری
طرح عفاف و حجاب
شهدای مصطفی خمینی رفسنجان
خاطرات مسثر

لوگوی دوستان











 

درباره خودم

 

پیوندهای روزانه

 

لینک به لوگوی من

ابـــوحـامـد

 

حضور و غیاب

یــــاهـو

 

دسته بندی یادداشت ها

حذف کردن از منوی استارت[167] . رهبرم[2] . غزه .

 

بایگانی

نوروز86
اردیبهشت 86
خردادماه 86
تیرماه 85
مرداد
آذرماه
شهریور
دی ماه
بهمن ماه
اسفند 86
فروردین 87
اردیبهشت 87
خرداد ماه 87
مهر ماه
دیماه88
بهار90
سال 91
نیمه اول سال 92
مهر 92
آبان 92
تا نوروز 93
بهار 93
تابستان 93
پاییز 93

 

اشتراک

 

 

جستجوی دانش برای خدای همراه با نشان نیکو و عمل شایسته، بخشی از پیامبری است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

بالاخره کارگزاران لیبرال هست یا نیست؟

نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 93/9/2::: ساعت 7:8 عصر
مرعشی: لیبرالیم/ عطریانفر: لیبرال نیستیم
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 آذر 1393 ساعت 14:38
 
در حالی حسین مرعشی بارها بر لیبرال دمکرات مسلمان بودن تشکیل متبوعش تاکید کرده که عطریانفر چنین مساله‌ای را تکذیب می‌کند.
مرعشی: لیبرالیم/ عطریانفر: لیبرال نیستیم
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، " ما لیبرال دمکرات مسلمانیم"؛ جمله مشهوری است که هر مطلعی به محض شنیدنش، حزب کارگزاران در ذهنش متبار می‌شود. و البته هفته‌نامه عصر جدید(ارگان رسانه‌ای حزب کارگزاران) نیز چندی است مدام بر این نکته تاکید می‌کند: کارگزاران، لیبرال‌اند.

حسین مرعشی سال‌هاست حزب متبوع خود را لیبرال دموکرات مسلمان می‌داند؛ هرچند در مصاحبه‌ای که چندی پیش با خبرگزاری تسنیم داشت، هیچ تعریف مشخصی از این لیبرالیسمی که می‌گوید با اسلام سازگاری دارد ارائه نمی‌کند.


  • کلمات کلیدی :

  • ویژگیهای دوستان شایسته

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 93/9/2::: ساعت 6:17 عصر

    بهترین راه برای این که عبد خدا شویم!

     


     

    نکته‌ای که اولیاء خدا تأکید شدیدی روی آن دارند و به عنوان بهترین راه، برای عبد شدنِ پروردگار عالم می‌دانند؛ این است که انسان از کسانی که شر هستند، دوری بجوید و به کسانی که خیرند، نزدیک شود.

     


     

    دوست

     

    بعد از نطفه حلال، صحیح و طاهر، در عالم، هیچ چیز مثل «هم‌نشینی» نیست؛ چون روایات شریفه هم این مطلب را تأیید می‌کنند: اگر همنشین، همنشین خیر و خوبی بود؛ انسان رشد می‌کند، به تقوا و مقام عبودیت و بندگی خدا نائل می‌شود و از همه بلیات دور می‌شود. اما اگر همنشینِ انسان، شر بود؛ به تعبیر ملا محسن فیض کاشانی، آن عارف بالله و متخلق به اخلاق الهی، حتی اگر چیزی هم نگوید، خود همین همنشینی و هم‌نفس شدن با آن‌ها، عامل می‌شود که انسان مبتلای به شر شود.

     

    اثری مانند تابش خورشید!

    همنشین اثر عجیبی دارد. این مطلب، آن‌قدر مهم است که باید مدام تکرار شود؛ چون در هر زمینه‌ای که ورود پیدا کنی، چه مبحث اخلاقی، چه اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... می‌بینی آنچه که موثر است، همنشین است.

    وقتی شما با یک ولی خدا و عالم ربانی، مثل آیت‌الله العظمی بهجت و آیت‌الله خوشوقت، آیت‌الله ادیب و امثالهم، همنشین می‌شوید؛ بعد از یک مدت، ناخودآگاه می‌بینید که وجودتان پر از معارف شده است. وقتی دو یا پنج سال پیش خودتان را نگاه می‌کنید، می‌بینید این‌قدر مطلب نمی‌دانستید اما الآن بر اثر همنشینی با این اولیاء خدا، طوری شدید که گویی جلوات عرفان آن مردان خدا هستید.

    گاهی هم خدای ناکرده انسان با یک شرور و کسی که حب دنیا دارد، می‌نشیند؛ بعد از مدتی ناخودآگاه می‌بیند که تمام افعال و کردارش عوض شده است.

    آن مرد عظیم‌الشأن و الهی، آمیرزا جواد آقای ملکی تبریزی، به شاگردان و خصیصینشان، از جمله آیت‌الله مرعشی نجفی، فرمودند: همنشینی آن‌قدر اثر دارد که مثل تابش خورشید است. چطور خورشید، نیاز کسی را که زیر تابش آن قرار بگیرد، رفع می‌کند و در او اثر می‌گذارد؛ همنشین هم این‌طور بر انسان اثر می‌گذارد و همنشین خوب، انسان را بالا می‌برد.

    از این رو خوب است انسان، همنشین خوبان عالم شود. چرا که همنشینی با بزرگان، خیلی اثر دارد. عالم، عالم اثر و موثر است؛ مگر می‌شود چنین چیزی در او اثر نگذارد!؟

    امام علی (علیه السلام) می فرمایند: دوست راستین کسی است که نیک خواهانه عیب تو را به تو بگوید، در نبودنت حافظ آبروی تو باشد و تو را بر خود مقدم بدارد

     

    این تعبیر را به عنوان کد به ذهن بسپارید که عالم، عالم اثر و م?ثر است؛ یعنی هر چیزی بخواهیم یا نخواهیم اثرگذار است و اصلاً این قاعده خلقت عالم است. اگر خوب حرکت کردیم، بدانیم عواملی باعث شده ما به سمت خوبی‌ها برویم که اولیاء خدا دلیل عمده آن را همنشین خوب داشتن، بیان می‌کنند.

      

    انسان بر آیین دوست خود است

    تأثیرگذاری و تأثیرپذیری دوست تا آن جاست که در کلام پیامبر اکرم «صلی الله علیه و آله» آمده است: 

    «المَرءُ عَلی دینِ خلیله و قرینه»؛ «انسان بر دین و آیین دوست و همنشین خود است.»

    تأثیر دوست و همنشین در جهت مثبت و منفی تأثیری شگفت است؛ زیرا نفس انسان ها در پی رفاقت و معاشرت بر یکدیگر نفوذ می کند و خوی و خصلت یکی به دیگری سرایت می کند. همنشینی و رفاقت با صالحان، انسان را به سوی کمال سوق می دهد و همنشینی و رفاقت با تبه کاران، انسان را به تباهی می کشاند.

    دوست خوب و صالح، میل به اصلاح و کمال را در آدمی تقویت می کند و انسان را در مسیر سعادت یاری می دهد.

    امام صادق «علیه السلام» از پدران گرامیشان «علیهم السلام» روایت می کند از پیامبر اکرم «صلی الله علیه و آله» که فرمود: 

    «اسعد الناس من خالَط کِرامِ النّاس ؛ سعادتمندترین مردم کسی است که با مردمی بزرگوار معاشرت و آمیزش کند»

    دوست بد و تبهکار میل به فساد و تباهی را در آدمی تقویت می کند و انسان را در مسیر سقوط و شقاوت یاری می دهد.

    با توجه به همین تأثیرگذاری و تأثیرپذیری است که پیشوایان حق، پیروان خود را با تأکید بسیار از رفاقت ها و معاشرت های نادرست پرهیز داده اند و در حدیث مولا امیر الم?منین علی «علیه السلام» چنین آمده است:

    «... از همنشینی با کسی که رأیش سست و کردارش ناپسند است ... و از همنشینی با فاسقان بپرهیز»

    امام صادق (علیه السلام) می فرمایند : هیچ کس را به دوستی مشناس، مگر آنکه در سه چیز او را بیازمایی: او را به خشم آوری و ببینی که آیا این خشم او را از حق به باطل می کشاند؛ در درهم و درینار و در سفر با او

     

    چگونه دوست خوب انتخاب کنیم؟

    مهمترین راههای شناخت دوست عبارت است از:

    1- در هنگام گرفتاری و نیاز

    بهترین زمان ارزیابی دوست خوب، هنگام مشکلات و گرفتاریهاست. در این چنین مواقعی دوستان حقیقی و وفادار و دلسوز از افراد دوست نما مشخص می شوند.امام علی علیه اسلام در حکمت 208 می فرمایند : در کشاکش روزگار افراد با ارزش و دوستان خوب شناخته می شوند.

    2- در هنگام خشم و ناراحتی

    امام صادق(علیه‌السلام) می‌فرمایند: اگر کسی سه مرتبه بر تو خشم گرفت – یعنی تو موجبات عصبانیت و ناراحتی او را فراهم کردی و او خشمگین شد – اما سخن زشتی نگفت، او شایسته رفاقت است. (امالی شیخ صدوق، ص 532, ح 7 )

    سفر

    3- از دست رفتن قدرت

     برخی از افراد به نام دوستی و به طمع پست و مقام و مال شخص، گرد او را می گیرند. امام علی(علیه السلام) می فرمایند: در هنگام از دست رفتن قدرت است که دوست از دشمن، شناخته می شود. (میزان الحکمة / ح 10323 )

    4- هنگام سفر

    یکی از بهترین راههای شناخت افراد، سفر کردن با آنها است. در سفر بسیاری از رفتارهای ناپیدای انسان، آشکار میشود. فراز و نشیبهای سفر، عکس العملهای درست یا نادرست انسان را در برابر مشکلات، نمایان می کند و از طرفی ارتباط شبانه روزی که در سفر ایجاد می شود، بهترین زمان برای شناخت اخلاق و روحیات دوست است.

    امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هیچ کس را به دوستی مشناس، مگر آنکه در سه چیز او را بیازمایی: او را به خشم آوری و ببینی که آیا این خشم او را از حق به باطل می کشاند؛ در درهم و درینار و در سفر با او.

     

    ویژگیهای دوستان شایسته

    1- داشتن ایمان و پرهیز کاری

    دوست خوب باید در همه ی امور، خدا و رضایت خدا را مد نظر داشته باشد. رسول خدا (صلی الله علیه و اله) می فرمایند: خیر اخوانک من اعانک علی طاعة الله و صدک عن معاصیه و امرک برضاه؛ بهترین برادرانت کسی است که تو را به پیروی از خدا یاری کند، از نافرمانی او باز دارد و به خشنود ساختن او فرمان دهد.

    عالم، عالم اثر و م?ثر است؛ یعنی هر چیزی بخواهیم یا نخواهیم اثرگذار است و اصلاً این قاعده خلقت عالم است. اگر خوب حرکت کردیم، بدانیم عواملی باعث شده ما به سمت خوبی‌ها برویم که اولیاء خدا دلیل عمده آن را همنشین خوب داشتن، بیان می‌کنند

     

    2-رعایت اخلاق نیک و پسندیده

    رفتار و کردار همنشین در انسان، تاثیری فوق العاده و اجتناب ناپذیر می گذارد؛ چرا که یک قانون را در ارتباطات با دوستی نباید فراموش کرد: انسان همرنگ دوست خود می شود.

    3- یار و مددکار بودن در هر زمان

    امام علی(علیه السلام) می فرمایند: لا یکون الصدیق صدیقا حتی یحفظ اخاه فی ثلاث: فی نکبته و غیبته و وفاته ؛ دوست، دوست نیست مگر آنکه حقوق برادرانش را در سه جایگاه نگهبان باشد : در روزگار گرفتاری، آن هنگام که حضور ندارد و پس از مرگ. (نهج البلاغه، حکمت 134 )

    4- دانش دوستی و داشتن روحیه ی پژوهش

    استفاده ی بهینه از وقت و عمر، برای کسب علم و دانش – آنهم در سنین جوانی – سرنوشت انسان را رقم می زند؛ در نتیجه داشتن دوستی که دارای چنین ویژگی باشد نیز می تواند مشوق خوبی برای انسان باشد.

    5- آینه یکدیگر بودن و عیب یکدیگر را دوستانه متذکر شدن

    امام علی(علیه السلام) می فرمایند: دوست راستین کسی است که نیک خواهانه عیب تو را به تو بگوید، در نبودنت حافظ آبروی تو باشد و تو را بر خود مقدم بدارد.

    6- اهل عفو و گذشت بودن

     

    امام حسن عسگری(علیه السلام) می فرمایند: بهترین برادرانت کسی است که خطایت را فراموش کند و از نیکوکاریت در حق خودش یاد کند. با ذکر یک حدیث از امام صادق (علیه السلام) به مهمترین نشانه های دوست خوب اشاره می کنیم: دوستی مرزهایی دارد که هر کس همه یا برخی از آنها را داشته باشد، دوست است وگرنه او را اصلا دوست مشمار : نخست این که ظاهر و باطنش با تو یکی باشد؛ دوم این که آبروی تو را آبروی خودش داند و عیب و بی آبرویی تو را عیب و بی آبرویی خودش؛ سوم این که مال و منصب، او را نسبت به تو عوض نکند؛ چهارم اینکه هر کمکی از دستش بر می آید از تو دریغ نکند و پنجم، که در بر دارنده ی همه ی این خصلت هاست، این که در هنگام گرفتاری ها تو را تنها نگذارد. 



  • کلمات کلیدی :

  • آمریکا باید از خر شیطان پایین بیاید

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 93/9/2::: ساعت 6:13 عصر

    آمریکا باید از خر شیطان پایین بیاید/ هیچ تصمیمی بدون هماهنگی شورای عالی امنیت ملی اتخاذ نخواهد شد

    بروجردی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
    رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد نحوه تصمیم گیری تیم مذاکره کننده در مذاکرات با طرف غربی گفت: طبیعی است که هیچ تصمیمی بدون هماهنگی با شورای عالی امنیت ملی در خط مقدم مذاکره اتخاذ نخواهد شد.


  • کلمات کلیدی :

  • بهترینرین راه برای این که عبد خدا شویم!

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 93/9/2::: ساعت 6:8 عصر

    بهترینرین راه برای این که عبد خدا شویم!

     


     

    نکته‌ای که اولیاء خدا تأکید شدیدی روی آن دارند و به عنوان بهترین راه، برای عبد شدنِ پروردگار عالم می‌دانند؛ این است که انسان از کسانی که شر هستند، دوری بجوید و به کسانی که خیرند، نزدیک شود.

     


     

    دوست

     

    بعد از نطفه حلال، صحیح و طاهر، در عالم، هیچ چیز مثل «هم‌نشینی» نیست؛ چون روایات شریفه هم این مطلب را تأیید می‌کنند: اگر همنشین، همنشین خیر و خوبی بود؛ انسان رشد می‌کند، به تقوا و مقام عبودیت و بندگی خدا نائل می‌شود و از همه بلیات دور می‌شود. اما اگر همنشینِ انسان، شر بود؛ به تعبیر ملا محسن فیض کاشانی، آن عارف بالله و متخلق به اخلاق الهی، حتی اگر چیزی هم نگوید، خود همین همنشینی و هم‌نفس شدن با آن‌ها، عامل می‌شود که انسان مبتلای به شر شود.

     



  • کلمات کلیدی :

  • حضرت آیتالله مکارم شیرازی:

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 93/9/2::: ساعت 5:57 عصر
    ارسال به دوستان
    حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی:
    علمای جهان اسلام به دنبال خشک کردن ریشه‌های تفکر تکفیری هستند

    مرجع تقلید جهان تشیّع با اشاره به برگزاری کنگره جهانی جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای جهان اسلام گفت: علمای جهان اسلام به دنبال خشک کردن ریشه‌های تفکر تکفیری هستند.

    خبرگزاری فارس: علمای جهان اسلام به دنبال خشک کردن ریشه‌های تفکر تکفیری هستند
    ? گزارش تصویری مرتبط

    -------------------------------

    - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930902000271#sthash.xvprHiMI.dpuf



  • کلمات کلیدی :

  • فرقه ضاله بهاییت را بیشتر بشناسیم/

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 93/9/2::: ساعت 7:25 صبح
    ایشان از ابتدای سلوکش مقام رضا و تسلیم را که مقام اولیاء خدا پس از یک عمر مجاهده است، تمرین می کند و راضی به رضای حق تعالی و تسلیم به قضای او است، از همان زمان جوانی، صاعقه های سلوک، ذمّ و آزار دیگران، تنهایی و تحمل بار عشق، و فوت پسرش که وقتی از آن خبردار شد خم به ابرو نیاورد.


  • کلمات کلیدی :

  • اگر قرار بود تحریم لغو نشود؛ چرا مذاکره کردیم!

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 93/9/2::: ساعت 7:23 صبح
    وی با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا گفت:بنابر قول یکی از ائمه جمعه کشور باید به تیم مذاکره کننده هسته ای ایران به دلیل آنکه با آمریکایی های وحشی دور یک میز نشسته اند حق توحش داد، حال طرف ایرانی گفته با این دلیل وارد مذاکرات شده که کشورهای مقابل به حق هسته ای ایران احترام بگذارند و تمام تحریم‌ها علیه ایران لغو شود.اگر قرار نیست همه تحریم ها برداشته شود اصلا حجتی برای مذاکره نمی ماند و چنین مذاکره ای ارزشی ندارد.


  • کلمات کلیدی :

  • سرلشکر فیروزآبادی در جمع خبرنگاران:

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 93/9/2::: ساعت 7:14 صبح

     

     آمریکا در روزهای پایانی مذاکرات در چهره نتانیاهو وارد شده است/ نقش جهادگونه ظریف و همکارانش/ به فرموده رهبری امیدی به آمریکایی‌ها نیست 
    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: آمریکایی‌ها با یک اتفاق سیاسی در کشورشان ثبات شخصیتی‌شان دچار اشکال شده است و درست در شرایطی که مذاکرات در حال رسیدن به نتیجه مثبت و مطلوبی بود آن‌ها به زمین خوردند.


  • کلمات کلیدی :

  • نفت و گاز به غلط بودجه جاری کشور شدند

    نویسنده:ابوحامد::: جمعه 93/8/30::: ساعت 6:45 صبح


  • کلمات کلیدی :

  • وزیر آموزش و پرورش: شرمنده معلمان هستم

    نویسنده:ابوحامد::: جمعه 93/8/30::: ساعت 6:44 صبح

  • کلمات کلیدی :

  • <   <<   111   112   113   114   115   >>   >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    حرف دل
    اهمیت آشنای زنان با قرآن
    اهمیت آشنای زنان با قرآن
    25 نکته در باره بابونه
    نماز اول ماه فراموش نشود
    مردم و پلیس
    یشنهادهای پلیس
    ایان عمر گروهکهای تکفیری و تروریستی
    مظلومین میانمار
    14شهریور
    رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی:
    طنز دکتر سلام
    رهبری نوروز 96
    سال اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال
    دومین جلسه شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برگزار ش
    [همه عناوین(2949)][عناوین آرشیوشده]


    [ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

    ©template designed by: www.persianblog.com