سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 تعداد کل بازدید : 853264

  بازدید امروز : 96

  بازدید دیروز : 42

ابـــوحـامـد

[ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

 

 

لینک دوستان

*رمز موفقیت*
قرآن
پارسی بلاگ
نهج البلاغه
سایت دفتر مقام معظم رهبری
محمد فرشاد پور
حوزه علمیه
خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
پایثگاه ملی علوم زمین کشور
بانی تک
هم اندیشی
پایگاه اطلاع رسانی دولت
پایگه خبری - تحلیلی دانشجویان ایران
وب سایت شیرزن ایرانی
جام جم روزنامه
بازتاب برنا
هم اندیشی
ریاست جمهوری
شهاب مرادی
کدهای جاوا
عطف
گلستان دانش
روزنامه ها
جهان نیوز
خبر گزاری فارس
راسخون
باشگاه خبر نگاران جوان
پرورش کرم خاکی دلاور
پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور دکتر روحانی
خبر فارسی
رویدادهای رفسنجان
مدیریت آموزش و پرورش رفسنجان
آموزش و پروش کشکوئیه
آشپزی لذت بخش
سایت کدبانو
پایگاه اطلاع رسانی 9دی
سایت دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی
سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی - اخبار لحظه
مبین طرح
خبرگزاری دانشجو
واژه یاب
میزان مجاز قند خون
مفاتیح ا لجنان
رجا نیوز
انواع سایتها
تحریرالوسیله
وام خود اشتغالی
پایش برنامه یکشنبه شبهای شبکه 1
متالوژی پودر یزد
پخش زنده حرم امام حسین و...
یزد فردا
سمت خدا از شبکه 3
سبک زندگی و صله رحم و ... محمد رضا پروانیان
آخرین اخبار ایران و جهان
پشیمان دشت سمنان
نشریه پرتو سخن
الگوها
دو بیتی های بابا طاهر
وبلاگ نوجوان هادی سرداری
طرح عفاف و حجاب
شهدای مصطفی خمینی رفسنجان
خاطرات مسثر

لوگوی دوستان











 

درباره خودم

 

پیوندهای روزانه

 

لینک به لوگوی من

ابـــوحـامـد

 

حضور و غیاب

یــــاهـو

 

دسته بندی یادداشت ها

حذف کردن از منوی استارت[167] . رهبرم[2] . غزه .

 

بایگانی

نوروز86
اردیبهشت 86
خردادماه 86
تیرماه 85
مرداد
آذرماه
شهریور
دی ماه
بهمن ماه
اسفند 86
فروردین 87
اردیبهشت 87
خرداد ماه 87
مهر ماه
دیماه88
بهار90
سال 91
نیمه اول سال 92
مهر 92
آبان 92
تا نوروز 93
بهار 93
تابستان 93
پاییز 93

 

اشتراک

 

 

هرکه بر دوستش خُرده گیری کند [و بخواهد مو را از ماست بکشد]، دوستی اش گسسته می شود . [امام علی علیه السلام]

ماه شعبان

نویسنده:ابوحامد::: چهارشنبه 88/5/14::: ساعت 10:12 صبح


  • کلمات کلیدی :

  • هاشمی رفسنجانی در علت ذوقزدگی غرب از سخنانش تأمل کند

    نویسنده:ابوحامد::: جمعه 88/5/2::: ساعت 11:43 صبح
     
    کد مطلب: 7437

    بسیج اساتید دانشگاه علم‌وصنعت در نامه‌ای سرگشاده خطاب به هاشمی‌‌رفسنجانی ضمن انتقاد نسبت به سخنان وی در خطبه‌های نماز جمعه تهران، تأکید کرد: این شما هستید که در دو راهی انتخاب بین مسیر اصلی انقلاب اسلامی و غیر آن دچار بحران گشته‌اید.

    به گزارش فارس، در نامه بسیج اساتید دانشگاه علم‌وصنعت به هاشمی‌رفسنجانی آمده است: جناب آقای هاشمی، عملکرد چند ماهه اخیر شما از جمله نامه ناشایست و دشمن پسندتان به مقام معظم رهبری و خطبه‌های شما در نمازجمعه اخیر تهران ما را بر آن داشت تا در این نامه مواردی را با جنابعالی مطرح کنیم که البته نه از سر بدخواهی بلکه از سر دلسوزی و خیرخواهی می‌باشند.

    این نامه می‌افزاید: ما اعتقاد داریم همه کسانی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی مسئولیتی دارند وام‌دار مجاهدت‌های حضرت امام خمینی(ره) و مردم شهیدپرور ایران هستند. ما معتقدیم که اسلام و جمهوری اسلامی هیچ خویشاوندی با احدی ندارد و اگر فردی مقابل اسلام و ولایت فقیه و منافع بحق مردم بایستد به انزوا رانده خواهد شد. البته مردم می‌دانند و به خوبی این سفارش کلیدی رهبر کبیر انقلاب اسلامی را درک کرده‌اند که باید پشتیبان ولایت فقیه باشند تا آسیبی به این مملکت نرسد. مردم به خوبی دریافته‌اند که میزان وضع فعلی افراد است و نه صرفا سوابق و مبارزات گذشته آنها.

    نویسندگان این نامه با بیان اینکه جناب آقای هاشمی، شما در خطبه‌های نمازجمعه اخیر بر قانون‌مداری و قناعت به حکم قانون تاکید نمودید، تأکید کرده‌اند: اما فقط چند لحظه بعد روند قانونی طی شده در انتخابات دهم را زیر سئوال بردید و با القای شبهه به گونه‌ای سخن راندید که گویا تقلب در انتخابات محرز شده و جمهوریت نظام به خطر افتاده و شما به شدت نگران آن هستید. اما واقعیت این است که این جمهوریت نظام نیست که به خطر افتاده است بلکه این وجاهت و مقبولیت شما در نزد مومنان می‌باشد که در معرض خطر جدی قرار گرفته است. شما که ندای قانون‌مداری را سر دادید، چرا از اقدامات غیرقانونی برخی افراد و گروه‌ها حمایت کردید و حتی از دستگیری قانونی عده‌ای از آشوب‌گران و طراحان اصلی اغتشاشات اخیر اظهار نگرانی نمودید و خواستار آزادی آنها شده و برای آنها اشک ریختید؟

    در بخش دیگری از این نامه آمده است:‌ جناب آقای هاشمی، شما در خطبه نماز از لزوم وحدت سخن گفتید اما کمی و فقط کمی بعد، خود آن را نقض نموده و جامعه را به دو دسته تقسیم کردید و القای تردید و شبهه برخی مخالفان نظام را به مردم نسبت دادید. شما بی‌پروا اعلام نمودید که در کشور بحران وجود دارد. به راستی چه کسانی از شنیدن این بیان جشن شادی برپا کردند؟ آیا به نظر شما القاء وجود بحران در کشور به نفع وحدت کشور است؟ آیا نمی‌بینید که بلافاصله بعد از این بیان شما شبکه‌های غربی با ذوق‌زدگی اعلام کردند که این اولین بار است یک مقام عالی‌رتبه ایران از وجود بحران در نظام سخن می‌گوید. شما به خوبی به معنی و بار سیاسی چنین بیاناتی در عرف رسانه‌ای واقف هستید اما با وجود این چنین اشتباه پر هزینه‌ای را مرتکب شدید. در واقع این نظام نیست که دچار بحران شده است بلکه با تلخی باید گفت، به نظر می‌رسد این شما هستید که در دو راهی انتخاب بین مسیر اصلی انقلاب اسلامی و غیر آن دچار بحران گشته‌اید.

    این نامه با طرح این سوال که جناب آقای هاشمی، آیا این شما نبودید که چند ماه قبل از انتخابات با افشاندن بذر شبهه تقلب در انتخابات، فتنه‌ها و آشوب‌های اخیر را کلید زدید و برخلاف رهنمودهای مقام ولایت رفتار نمودید؟ می‌افزاید: آیا این همسر شما نبودند که با نشان دادن رای خود به خبرنگاران از مردم خواستند اگر غیر از رای من از صندوق آرائ بیرون آمد به خیابان‌ها بریزند؟ آیا این دختر شما نبودند که اغتشاشگران را تهییج می‌کردند؟ مسلما می‌دانید که القای شبهه تقلب در انتخابات و سپس راه‌اندازی آشوب‌های خیابانی، خود از مراحل اصلی انقلاب‌های مخملین می‌باشند. واقعیت این است که شما خواسته یا ناخواسته در یک هجوم همه جانبه بر علیه نظام و رکن رکین آن یعنی ولایت فقیه در حال ایفای نقش اصلی هستید.

    در بخش دیگری از این نامه با اشاره به اظهارات هاشمی در خصوص کشتار مسلمانان در چین، تصریح شده است: جناب آقای هاشمی، در خطبه‌های نماز از کشتار مسلمانان در کشور چین ابراز نگرانی کردید که جای تقدیر دارد اما حتی یک کلمه از شهادت مظلومانه سرکار خانم دکتر مروه‌الشربینی (شهیده حجاب) سخن نگفتید. لابد انتظار هم دارید کسی این حرکت شما را اقدامی در جهت نزدیکی به غرب برای جلب حمایت‌های سیاسی بیشتر ارزیابی نکند!

    بسیج اساتید دانشگاه علم‌وصنعت در پایان این نامه تأکید کرده است: بنابر موارد فوق‌الذکر و دیگر موارد متعدد، بر هر صاحب عقل سلیم و داور عادلی که روند عملکرد شما در جریان قبل و بعد از انتخابات دهم را مورد ارزیابی منصفانه قرار دهد، آشکار می‌گردد که خط شما از خط مشی حضرت امام(ره) و رهبری، که شرعا و قانونا مکلف به پیروی از آن هستید، در حال فاصله گرفتن است و متاسفانه جای هیچ‌گونه شک و تردیدی را در این مورد به جای نمی‌گذارد. در انتها بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران شما را به بازگشت به راه حضرت امام(ره)، تبعیت از مقام عظمای ولایت، آغوش ملت بزرگ و مومن ایران اسلامی، تمکین در برابر رای اکثریت مردم و حرکت در راستای قانون دعوت می‌کند، باشد که در پیشگاه خداوند متعال و در برابر وجدان بیدار انسان‌های آزاده و مومن مغبون نشوید.


    نظرات بازدیدکنندگان:
    ای کاش خداوند توفیق بازگشت به خط امام وشهدارا به آقای هاشمی بدهد

    نام: حسین    تاریخ ارسال: 30 تیر 1388 ساعت 20:09

    خداوند هاشمی را نجات دهد .انشاالله

    نام: همشهری    پست الکترونیکی: ramanianhasan@yahoo.com    تاریخ ارسال: 29 تیر 1388 ساعت 19:24

    آیا کسانی که بنا به نظر شخصی و در جهت حفظ منافع حزبی در نماز عبادی وحدت آفرین جمعه مسلمین را به آشوب دعوت می کند ؛عادل است و در نماز می توان به آن اقتدا کرد !! مگر نه اینکه اولین شرط امامت عدالت است!!از نمازگزاران محترم خواهشمندم مواظب باشند به چه کس اقتدا می کنند.

    نام: امید ساقی    پست الکترونیکی: omidsaghi@gmail.com    تاریخ ارسال: 28 تیر 1388 ساعت 19:56

    همه میدانند انکسی که تقلب را در جامعه القا کرد خود هاشمی بود .اگر تا الان هم کسی نمی دانست حالا همه می دانند . مگر آن عده شورشیان و طرفداران لجباز و فریب خورده شان.

    نام: سینا    تاریخ ارسال: 28 تیر 1388 ساعت 18:24

    زنده باد اساتید دانشگاه . زنده باد قشر دانشگاهی و فرهیخته و آگاه و متدین و ولایتمدار . جمله های پایانی و محکوم کننده شما رو که خواندم اشک در چشمانم حلقه زد . که بالاخره کسی پیدا شد بر علیه این متظاهر و قدرت طلب حرف محکوم کننده ای بزند .آخر در رسانه های بیگانه فقط عکس و گزارش این رپها و معترضین رو نشون میدن و خون به دل ما میکنند. ایکاش منهم متعلق به جناحی بودم و از این نامه های محکوم کننده و موثر مینوشتم و امضا می کردم . اما تا پای جان آماده دفاع از رهبرم هستم . حتی اگر دو فرزند خردسالم بی مادر بمانند .

    نام: فرزانه صبوری    تاریخ ارسال: 28 تیر 1388 ساعت 18:19

    ای ول . دلم خنک شد . حرف دل ما رو زدید . مرگ بر منافق .

    نام: نیما    تاریخ ارسال: 28 تیر 1388 ساعت 18:10

    چنان از امام موسی کاظم و کظم غیضشان سخن می گفت که انگار مجسمه کظم غیض در ایران است . خداوند کید و مکر مکاران را به خودشان باز گرداند .انگار در آن لحظه خود فراموش کرده بود که پاسخ یک اتهام به حقی که به او شده بود را چگونه داد . و چگونه ایران را به آشوب کشید و قبل از انتخابات نامه سر گشاده به رهبری نوشت و ایشان را از آتش و دود خیابانها که با چشم بصیرت خود از آینده میدید هشدار داد .
    چنان از بی اعتمادی در جامعه رنج میبرد که انگار فراموش کرده بود خود او پروزه تقلب را در جامعه تزریق کرد . و حالا خود را کنار کشیده و دلسوز ملت شده و رهبری پاکدست ایران را در تقلب و خشونت شریک میداند . همان روز جمعه می دانستیم جنبه تعریفهای رهبری را نداری . و گرنه حالا حالا ها از گوشه عزلت سیاسی خود نمی توانستی بیرون بیایی.

    نام: فرامرز    تاریخ ارسال: 28 تیر 1388 ساعت 18:02

    . تا دیروز تشخیص حق از باطل مشکل بود . اما الان همان کسانیکه تقلب را القا کردند و مردم را فریب دادند و مردم را دو دسته کردند . خود از بی اعتمادی مردم ابراز نگرانی میکنند و بی شرمانه رو در روی رهبری می ایستند و او را تحت فشار قرار میدهند . آیا می خواهند چهار سال انزوای خود را این بار بر رهبری تحمیل کنند؟ یا فکر میکنند رهبری هم مانند خودشان از انزوا وحشت دارند؟ یا فکر می کنند ما میگذاریم رهبری در انزوا بمانند؟یا فکر می کنند با این کارهای موذیانه و اینهمه سیاست دروغ رهبری را از چشم مردم میندازند؟ تازه می فهمیم امامان ما چه رنجهایی کشیدند. ای مردم ایران . آنهایی که از ابتدا دل در گرو بعضیها داشتند و در پیرو آن راه خود را با تعصب شدید و بدون باز گشت به عقب و دیدی منصفانه انتخاب کرده اند که هیچ . از ابتدا باید از خدا بخواهیم ریشه و ابتدا و منشا اندیشه هایمان را مشابه اندیشه های دور از حق قرار ندهد و گرنه باز گشتمان به حق تقریبا غیر ممکن خواهد شد . همانطور که الان با هرکدام سخن بگوییم آنچنان مطمئنند که انگار احتمال تقلب وحی منزلیست که بر دل قهرمانانشان الهام شده . بی دلیل و مدرک .اما از آنانی که هنوز راه خود را در این آخر زمان انتخاب نکرده اند یا بی دلیل راضی نمیشوند دین و دنیای خود را بفروشند و تهمت تقلب به نظام و رهبری بزنند آنهم در چشمان تمام دنیا خواهش می کنیم به خود کامه گیها ی دروغ زنان دامن نزنند و پایگاه رهبری را با یک شایعه و فقط یک شایعه تضعیف نکنند که البته نفعش به تمام ایران و اسلام خواهد رسید . فقط یک شایعه بود . فقط یک شایعه . آنزمان هم در مورد علی (ع) شایعه می کردند که اصلا نماز نمیخواند . و آنقدر با اطمینان و با تکرار این شایعه را رواج دادند که کم کم همه حتی یاران دیرین امام باور کردند و آنقدر زود باور می کردند و هر کس به دیگری منتقل میکرد و آنقدر با اطمینان نقل قول می کردند که کم کم ابهت علی را شکستند . همه باور کردند که علی اهل نماز نبود . و همه او را تنها گذاشتند . وقتی با علی (ع) توانستند این کار را بکنند با رهبری ما نمی توانند؟ به همه می باورانند که تقلب شده و رهبری هم از این تقلب حمایت میکند . پس او هم متقلب است . و هم منشا خشونت . چرا که زیر بار تهمت ناروا و قانون شکنی نرفت . چرا که با مولای خود درد دل کرد و با چشمانی اشکبار که چشمان همه ولایتمداران را اشکبار کرد گفت تو میدانی نمیتوانم بر خلاف قانون عمل کنم . چگونه می توانست انتخابات را زیر فشار زور منحل کند؟ در آنصورت در آینده چطور میشد با هر معترضی انتخابات را منحل نکرد؟

    نام: سعدا    تاریخ ارسال: 28 تیر 1388 ساعت 17:48


  • کلمات کلیدی :

  • درس هایی از قرآن

    نویسنده:ابوحامد::: پنج شنبه 88/5/1::: ساعت 4:46 عصر
    زمان پخش برنامه، روزهای پنجشنبه ساعت 30/19 از شبکه اول سیما
     و تکرار آن روزهای جمعه ساعت 14 از شبکه قرآن سیما
    در محضر مبارک عزیزانی هستیم که از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد هستند و جمعی از فعالین مساجد. عرض کردم حدود سی، چهل نکته هست فرق بین اجتماع مسجد با باقی اجتماع‌ها! سوره‌ی غاشیه، می‌گوید: «عَامِلَةٌ نَّاصِبَةٌ» (غاشیه/3)،«تَصْلىَ‏ نَارًا حَامِیَةً» (غاشیه/4) «عامِلَة»  یعنی عمل کرده است. بیکار نبوده. «ناصبة» یعنی خود را به درد سر و تَعَب انداخته است. اما چون راهش درست نبوده،«تَصْلىَ‏ نَارًا حَامِیَةً» جهنم می‌رود. درست مثل کسی که پول سیمان و میل‌گرد داده، بنّا و کارگر هم آورده است، ولی چون نقشه‌اش فنی نبوده شهرداری می‌آید بولدوزر می‌اندازد و خراب می‌کند. «عَامِلَةٌ نَّاصِبَةٌ» عمل کرده، به درد سر انداخته، اما«تَصْلىَ‏ نَارًا حَامِیَةً»
    1- تبلیغ دین، بر اساس کتاب خدا و پیشوایان دینی
    اینکه ما باید کارهایمان را چک کنیم. اول که از خودمان چیزی نگوییم. «کتابَ الله و عِترَتی» دوستی می‌آید می‌گوید: شما حتماً در تلویزیون بگو که همه‌ی مردم هرشب فلان سوره را بخوانند. مثلاً همه‌ی مسجدهای ایران سوره‌ی اعراف را بخوانند. صفحه‌ی فلان را بخوانند. آیه‌ی فلان، چه کسی گفته است؟ مردم آزاد هستند. ...

    بخشی از برنامه درسهایی از قرآن  تاریخ پخش 01/05/88


  • کلمات کلیدی :

  • باید روحانی و اسلام شناس به مدارس معرفی شوند.

    نویسنده:ابوحامد::: پنج شنبه 88/5/1::: ساعت 4:43 عصر

    موضوع هفته 

     
                                     
    حجة الاسلام والمسلمین قرائتی: باید روحانی و اسلام شناس به مدارس معرفی شوند.
    رئیس ستاد اقامه نماز گفت: باید در ارتباط با آموزش قرآن گام اساسی برداریم و روحانی و اسلام شناس خوبی پیدا کرده و به مدارس دعوت کنیم تا اسلام را به دانش آموزان بشناساند و هر وقت لازم شد، بچه‌ها بتوانند با او تماس بگیرند.
    حجة الاسلام محسن قرائتی در همایش مدیران و مدارس غیر دولتی که صبح زود گذشته در سالن بین المللی همایش‌های صدا و سیما برگزار شد اظهار داشت: آمارها نشان می‌دهد دانش‌آموزان دوره راهنمائی بیشتر از دانش‌آموزان دوره موتوسطه تحصیلی به نماز توجه نشان می‌دهند.
    وی با انتقاد از محتوای کتاب درسی گفت:
    ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :

  • رنجنامه سرلشکر فیروزآبادی درباره انتخابات ریاست جمهوری دهم

    نویسنده:ابوحامد::: پنج شنبه 88/4/25::: ساعت 7:25 صبح
     

     


    به

    خطاب به حضرت ولی‌عصر (عج) منتشر شد


     

    رنج‌نامه سرلشکر فیروزآبادی درباره انتخابات ریاست جمهوری دهم


     

    خبرگزاری فارس: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در قالب انتشار رنج‌نامه‌ای، به بیان برخی از نکات مهم سی ساله انقلاب اسلامی و دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پرداخت.


     



     

    به گزارش خبرگزاری فارس، متن کامل رنج‌نامه سردار سرلشکر فیروزآبادی رئیس ستادکل نیروهای مسلح و عضو شورای عالی امنیت ملی بدین شرح است:
    بسم‌الله الرحمن الرحیم
    اللهم نرغب الیک فی‌ دوله کریمه
    تعز به الاسلام و اهله
    و تذل به النقاق و اهله
    "حمد باد خداوندی را که آفریدگار بندگان است و گستراننده زمین است و روان کننده آبهاست به پستی‌ها و رویاننده گیاهان است بر بلندیها اولیتش را آغازی نیست و ازلیتش را پایانی نیست. اول است بی‌هیچ زوالی، باقی است بی‌هیچ مدتی. پیشانی‌ها در برابر او بر خاکند و لبها به ذکر وحدانیت او در جنبش. "
    با این مقدمه اجازه می‌خواهم عرض کنم: یا صاحب الزمان سلام علیکم

    سلام خدا و ملائک بر تو و ادامه مطلب...


  • کلمات کلیدی :

  • ایستادگی در مقابل اقویا و زورگویان متوقع، دشوارترین بخش اجرای عد

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 88/4/14::: ساعت 7:45 صبح

    حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضاییه، اصلی ترین وظیفه این قوه را تأمین عدالت، و تحقق آن را در گرو عمل به قانون دانستند و با اشاره به مسائل اخیر کشور تأکید کردند: حل و فصل قضایا از طریق معیارهای قانونی امکان پذیر است و همه نخبگان، فعالان و جناح های سیاسی از هر دو طرف نیز باید از هرگونه تحریک احساسات و ایجاد خلل در یکپارچگی ملت پرهیز کنند.
    در این دیدار که ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :

  • اگر قانون را زیر پا بگذارند، مسئول خونها و خشونتها خواهند بود

    نویسنده:ابوحامد::: یکشنبه 88/3/31::: ساعت 6:3 عصر


    تهران، امروز در شکوه نماز جمعه رهبر و ملت، لبریز از معنویت و یاد عطرآگین امام زمان (ارواحنا لمقدمه الفدا) بود.


    حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نماز جمعه تاریخی و وحدت بخش امروز تهران در سخنان بسیار مهمی، یاد خدا، اعتماد به کمک پروردگار و افزایش سکینه و آرامش را عامل مهم عبور سرافرازانه ملت مؤمن ایران از طوفان ها و حوادث 30 سال اخیر خواندند و با تبیین صریح و روشن ابعاد مختلف رقابت های انتخاباتی و مسائل پس از انتخابات تأکید کردند: حضور بی نظیر و حماسی ملت در 22 خرداد، نمایش عظیم اعتماد و امید و شادابی ملی، زلزله ای سیاسی برای دشمنان و جشنی تاریخی برای دوستان ایران و انقلاب بود و همه 40 میلیون شرکت کننده پرشور و فهیم انتخابات، به امام و انقلاب و شهدا رأی داده اند و هر 4 نامزد محترم نیز متعلق به نظام اسلامی هستند، بنابراین همه باید در چارچوب قوانین روشن موجود مسائل را پیگیری کنند.


    رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در خطبه دوم نماز که بارها با تکبیر و ابراز احساسات مردم همراه شد در تبیین و تشریح مسائل گوناگون مربوط به انتخابات، خطاب به «ملت، نامزدهای ریاست جمهوری و نخبگان، فعالان سیاسی»، و نیز سران برخی دولت های مستکبر غربی، مطالب جداگانه ای مطرح کردند.


    ایشان با تجلیل از ملت آگاه و مؤمن ایران، حضور نزدیک به 40 میلیون رأی دهنده عزیز را در انتخابات 22 خرداد، نمایش عظیم «احساس مسئولیت و روح مشارکت جوی» مردم دانستند و افزودند: حماسه پرشور اعلام دلبستگی یکپارچه مردم به نظام اسلامی و مشارکت بسیار کم نظیر 85 درصدی مردم در انتخابات، نشان دهنده رحمت و تفضل پروردگار و عنایت خاص ولی عصر (عج) به ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی است.


    حضرت آیت الله خامنه ای حضور لبریز از «شور و شعور» جوانان سراسر کشور را در انتخابات ریاست جمهوری دهم، تجلی استمرار «تعهد سیاسی و احساس مسئولیت» نسل اول انقلاب در نسل جوان امروز خواندند و افزودند: از اعماق دل در مقابل عظمت ملت ایران و جوانانمان، ابراز تواضع می کنم.


    رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اختلاف سلیقه مردم و رأی دادن آنان به نامزدهای مختلف انتخابات ریاست جمهوری افزودند: در ورای همه آرای متفاوت مردم، احساس تعهد جمعی برای حفظ کشور و نظام موج می زند به گونه ای که حضور «زن و مرد و پیر و جوان»، «اقوام و پیروان مذاهب گوناگون» و «شهری و روستایی»، حماسه ای فراموش ناشدنی رقم زده است که برای دشمنان ایران و انقلاب، زلزله ای سیاسی، و برای دوستان ملت ایران در سراسر جهان، جشنی واقعی و تاریخی محسوب می شود.


    ایشان شرکت 40 میلیون نفر در انتخابات 22 خرداد را جنبش عمومی ملت برای ابراز وفاداری به امام و انقلاب و شهدا برشمردند و افزودند: با این حرکت عظیم، نظام اسلامی برای ادامه راه پیشرفت و سرافرازی، نفس تازه کرد و معنای حقیقی مردم سالاری دینی، به رخ بدخواهان نظام کشیده شد.


    حضرت آیت الله خامنه ای حضور همراه با «اعتماد، آزادی، امید و شادابی» ملی را در انتخابات ریاست جمهوری، جواب ملت ایران به تبلیغات مغرضانه دستگاه رسانه ای مستکبران دانستند و خاطرنشان کردند: اعتماد ملت به نظام، به عنوان بزرگترین سرمایه جمهوری اسلامی بار دیگر در انتخابات 22 خرداد، متجلی شد و دشمنان اسلام و ایران، تلاش می کنند با ایجاد شک و تردید درباره انتخابات، این اعتماد ملی را متزلزل کنند و با کاهش مشارکت مردم، مشروعیت نظام را زیر سؤال ببرند که اگر این هدف شوم محقق شود با هیچ زیان و خسارت دیگری قابل مقایسه نیست.


    ایشان با یادآوری تبلیغات چند ماهه جبهه استکبار مبنی بر تقلب در انتخابات 22 خرداد افزودند: در سخنرانی اول فروردین، به دوستان خوبمان در داخل تذکر دادم که حرف دشمن درباره تقلب را تکرار نکنند چرا که بیگانگان درصددند اعتمادی را که نظام با مسئولان و عملکردش در طول سی سال بدست آورده، زیر سؤال ببرند.


    رهبر انقلاب اسلامی، رقابت های کاملاً آزاد و جدی نامزدها در دوران تبلیغات انتخابات از جمله مناظره های شفاف و صریح تلویزیون را یادآور شدند و افزودند: رقابت های شدید 4 نامزد محترم انتخابات، رقابت جریان های متعلق به نظام اسلامی بود اما رسانه های متعلق به صهیونیست های خبیث با دروغ پردازی محض سعی می کنند این رقابت ها را دعوا میان مخالفان و طرفداران نظام جلوه دهند.


    حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به آشنایی نزدیک و شناخت وسیع خود از 4 نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزودند: یکی از نامزدها، رئیس جمهور خدوم، پرکار، زحمتکش و مورد اعتماد است، یکی دیگر 8 سال نخست وزیر خود بنده بوده است، نامزد دیگر فرمانده سپاه و از فرماندهان اصلی دفاع مقدس است و نامزد دیگر هم دو دوره ریاست مجلس بوده است بنابراین همه این آقایان از عناصر نظام و متعلق به نظام هستند و رقابت آنها برخلاف تبلیغات خباثت آمیز رسانه های صهیونیستی، امریکایی و انگلیسی، رقابت درون نظام است.


    رهبر انقلاب اسلامی، اختلاف در دیدگاه ها، جهت گیری های سیاسی و برنامه های 4 نامزد انتخابات را یادآور شدند و خاطرنشان کردند: این اختلاف دیدگاه، اختلاف نظر در درون چارچوب نظام است البته بنده برخی را برای خدمت به کشور مناسب‌تر می دانم اما نظر و تشخیص خود را برای مردم بازگو نکردم و لازم هم نبود که مردم براساس آن عمل کنند چرا که انتخابات مال مردم است و نتیجه آن براساس تشخیص ملت رقم می خورد.


    ایشان، مناظره های تلویزیونی را ابتکاری مهم و جالب ارزیابی کردند و افزودند: مناظره های شفاف، جدی و صریح، خنثی کننده تبلیغات بیگانگانی بود که رقابت های انتخاباتی را غیرواقعی می دانستند.


    حضرت آیت الله خامنه ای، جدیت، صراحت، مجبور شدن افراد به دفاع و پاسخگویی در مقابل سیلاب نقد و انتقاد، و شفاف شدن مواضع اشخاص و گروه ها را از نکات مثبت مناظره ها دانستند و افزودند: مردم با دیدن مناظره و دیگر برنامه های تبلیغاتی، قدرت قضاوت بدست آوردند و احساس کردند که نظام اسلامی، اندرونی و بیرونی ندارد و مردم را بیگانه نمی داند و حقیقتاً برای ملت حق انتخاب آگاهانه قائل است.


    ایشان آزادی بیان، پرورش ذهنها و افزایش قدرت انتخاب ملت را از دیگر آثار مثبت مناظره ها برشمردند و با اشاره به کشیده شدن مطالب مناظره ها به خیابانها و خانه ها تأکید کردند: یقیناً یکی از عوامل افزایش ده میلیون آراء نسبت به دوره های قبل، مشارکت ذهنی و فکری مردم در انتخابات بود که باعث شد ملت به عرصه انتخاب بیایند، بنابراین از این دیدگاه مناظره ها، امری مطلوب بشمار می آید.


    حضرت آیت الله خامنه ای ادامه مناظره ها در سطوح مدیریتی را خوب و ضروری دانستند و افزودند: باید با حذف عیوب و نکات منفی مناظره ها، آنها را ادامه داد تا همه افراد و مسئولان خود را در معرض نقد و انتقاد و پاسخگویی ببینند.


    رهبر انقلاب اسلامی، در تبیین نکات منفی مناظره ها، به ایجاد کدورت و کینه، تکیه بر شایعات، ضعف جنبه منطقی مباحث و احساساتی و عصبانی شدن طرفین مناظره اشاره کردند و با ابراز ناخرسندی از این عیوب افزودند: متأسفانه برخی مواقع مناظره ها حالت تخریبی پیدا می کرد و به سیاه نمایی افراطی خدمات دولت فعلی و در مقابل، سیاه نمایی عملکرد دولتهای قبلی کشیده می شد و در میان طرفداران نامزدها التهاب و نگرانی ایجاد می کرد.


    حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مقصر بودن دو طرف مناظره ها افزودند: یک طرف به رئیس جمهور قانونی کشور، صریحترین و خجالت آورترین اهانتها و تهمتها را بیان می کرد و با پخش کارنامه های جعلی برای دولت، رئیس جمهور متکی به آرای مردم را دروغگو، خرافاتی و رمال می نامید و اخلاق و قانون و انصاف را زیر پا می گذاشت و طرف دیگر هم، با اقداماتی مشابه، کارنامه درخشان 30 ساله انقلاب را کمرنگ جلوه می داد و شخصیتهایی که عمرشان را در راه نظام صرف کرده اند زیر سؤال می برد و اتهاماتی را که در مراجع قانونی اثبات نشده است بیان می کرد.


    رهبر انقلاب اسلامی، با انتقاد از طرح مباحثی درباره فساد مالی اطرافیان آقای هاشمی رفسنجانی و آقای ناطق نوری افزودند: البته کسی، خود این آقایان را به فساد مالی متهم نکرد اما هر کس هر ادعایی در مورد بستگان آنها نیز دارد نباید قبل از اثبات در مراجع و مجاری قانونی، در رسانه ها بیان کند، چرا که اینگونه اقدامات در جامعه و بویژه در اذهان جوانان، تلقی نادرست ایجاد می کند.


    ایشان با اشاره به شناخت بیش از 50 ساله خود از آقای هاشمی رفسنجانی و خدمات وی به انقلاب و نظام افزودند: آقای هاشمی رفسنجانی در دوران مبارزه با رژیم ستم شاهی از اصلی‌ترین و جدی ترین افراد نهضت و بعد از انقلاب هم از مؤثرترین شخصیتهای همراه امام بوده و بارها تا مرز شهادت پیش رفته است ضمن اینکه پس از رحلت امام بزرگوار هم، تا امروز در کنار رهبری بوده است.


    رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آقای هاشمی قبل از انقلاب، اموال خود را صرف مبارزه می کرد و در 30 سال اخیر هم با به عهده گرفتن مسئولیت های فراوان، در حساس ترین مقاطع در خدمت انقلاب و نظام بوده و هرگز از انقلاب برای خودش، مالی نیاندوخته است و مردم باید به این حقایق توجه داشته باشند.


    حضرت آیت الله خامنه ای در عین حال به اختلاف نظر طبیعی خود با آقای هاشمی رفسنجانی در موارد متعدد اشاره کردند و افزودند: این اختلاف نظر طبیعی است و مردم نباید دچار توهم شوند و به گونه ای دیگر فکر کنند.


    ایشان افزودند: میان آقای هاشمی و رئیس جمهور نیز از سال 84 اختلاف نظرهای متعددی درباره مسائل خارجی، نحوه اجرای عدالت اجتماعی و برخی مسائل فرهنگی وجود دارد که البته نظر رئیس‌جمهور به نظر بنده نزدیک‌تر است.


    رهبر انقلاب اسلامی، آقای ناطق نوری را نیز جزو شخصت های خدوم انقلاب دانستند و افزود در دلبستگی آقای ناطق به نظام و انقلاب هیچ شکی وجود ندارد.


    حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید مجدد بر لزوم بر طرف شدن آسیب‌های مناظره اعلام کردند در همان ایام بعد از مناظره به رئیس جمهور تذکر دادم چون می دانستم ترتیب اثر می دهد.


    ایشان، با تکرار موضع نظام درباره مبارزه جدی و پیگیری با فساد مالی افزودند: اگر فساد اقتصادی در کشور نبود چند سال قبل نامه هشت ماده ای به رؤسای سه قوه ارسال نمی شد. اما بدون تردید جمهوری اسلامی از سالم ترین نظام های سیاسی ـ اجتماعی دنیاست و نباید به استناد مراکز و مراجع صهیونیستی، کشور را به فساد متهم کنید و یا در زمینه فساد مالی اشخاص و مسئولان را بی جهت زیر سؤال ببریم.


    رهبر انقلاب اسلامی در جمع بندی این بخش از سخنانشان خاطر نشان کردند: ملت عزیز ایران در 22 خرداد حماسه ای تاریخی و جهانی آفرید اما برخی از دشمنان تلاش می کنند این پیروزی مطلق نظام را به شکست ملی تبدیل کنند و با مشکوک و قابل تردید جلوه دادن انتخابات نگذارند بالاترین نصاب مشارکت جهانی به نام این ملت ثبت شود که البته ثبت شده است و نمی توان این واقعیت را تغییر داد.


    حضرت آیت الله خامنه ای، در ادامه جمع بندی این بخش از سخنان خود خطاب به ملت افزودند: همه کسانی که به یکی از چهار نامزد محترم رأی داده اند در درون جبهه انقلاب و متعلق به نظامند و انشاء الله از اجر الهی برخوردارند به همین علت باید گفت خط انقلاب، 40 میلیون رأی دارد نه بیست و چهار و نیم میلیون رأی که متعلق به رئیس جمهور منتخب است.


    رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند مردم البته اطمینان دارند اما برخی طرفداران نامزدها هم اطمینان داشته باشند که نظام جمهوری اسلامی اهل خیانت در آرای مردم نیست و ساز و کارهای قانونی انتخابات در کشور ما اجازه تقلب نمی دهد آن هم تقلب در حد یازده میلیون رأی.


    حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در عین حال به شورای محترم نگهبان تأکید شده که به مستندات ارائه شده از جانب کسانی که شبهه دارند حتما رسیدگی شود و اگر در مواردی نیاز به باز شماری صندوقها بود با حضور نمایندگان نامزدها انجام شود.


    ایشان مجاری قانونی را تنها مسیر رسیدگی به شبهات مطرح شده خواندند و تأکید کردند: بنده زیر بارِ بدعتهای غیرقانونی نمی روم چرا که در هر انتخاباتی طبعا برخی برنده نیستند و اگر امروز چارچوبهای قانونی شکسته شود در آینده نیز هیچ انتخاباتی مورد اعتماد نخواهد بود و مصونیت نخواهد داشت.


    حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به کامل بودن قانون رسیدگی به شکایات انتخاباتی افزودند: قانون همانطور که به نامزدها حق نظارت و شکایت داده، راه رسیدگی به شکایات را هم مشخص کرده است و همه کارها باید براساس روال درست قانونی انجام شود.


    حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه خطبه دوم خطاب به سیاسیون، نامزدها و گردانندگان احزاب و جریانهای سیاسی خاطر نشان کردند: امروز یک لحظه حساس تاریخی برای کشور است و نگاهی به وضع دنیا، خاورمیانه، کشورهای همسایه و همچنین وضع اقتصادی جهان ثابت می کند که در نقطه تاریخی قرار داریم، بنابراین همه وظیفه داریم که در این مرحله تاریخی هوشیار و دقیق باشیم و اشتباه نکنیم.


    ایشان با تأکید بر اینکه مردم در قضیه انتخابات حقا و انصافا به بهترین وجه به وظیفه خود عمل کردند افزوند: سیاسیون و کسانی که به نحوی مرجعیتی برای بخشی از افکار عمومی دارند باید خیلی مراقب رفتار و گفتار خود باشند زیرا با اندکی افراط گری آنها، دامنه افراط گری در بدنه مردم به مراحل حساس و خطرناکی خواهد رسید که خود آنها نیز نخواهند توانست ابعاد آنرا جمع کنند.


    رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هر حرکت افراطی، به افراطی گری دیگران دامن خواهد زد تأکید کردند: اگر نخبگان سیاسی بخواهند قانون را زیر پا بگذارند، خواسته یا ناخواسته، مسئول خون‌ها، خشونت‌ها و هرج و مرج ها خواهند بود.


    حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: به همه این دوستان قدیمی و برادران توصیه می‌کنم با سعه صدر برخود مسلط باشند و دستهای دشمن و گرگهای گرسنه و کمین کرده را که امروز بتدریج نقاب دیپلماسی را کنار زده اند ببینند و از آنها غفلت نکنند.


    ایشان با تأکید بر اینکه این آقایان باید به مسئولیت کارهای خود در نزد خداوند فکر کنند خاطر نشان کردند: برادران، آخرین وصایای امام بزرگوار را به یاد بیاورید که می گفت همه باید قانون را فصل الخطاب بدانند.


    رهبر انقلاب اسلامی حل و فصل همه اختلافات را در سر صندوق رأی، فلسفه انتخابات خواندند و خاطر نشان کردند: انتخابات برای این است که در صندوق های رأی معلوم شود که مردم چه می خواهند نه در کف خیابان‌ها.


    حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر قرار باشد بعد از هر انتخابات، آنهایی که رأی نیاورده اند اردوکشی خیابانی کنند و در مقابل این حرکت، کسانی هم که رأی آورده اند طرفدارانشان را به خیابانها بکشانند پس اصلا چرا انتخابات برگزار می شود؟ ضمن آنکه مردم چه گناهی کرده اند که باید به علت این کارهای ما، از کسب و کار و زندگی خود باز بمانند.


    ایشان با اشاره به اینکه تجمعات خیابانی بهترین پوشش برای تروریستهای نفوذی و ضربه های تروریستی است افزودند: اگر در این تجمعات اقدام تروریستی انجام شود مسئولیت آن باکیست؟ مسئولیت همین افرادی که از مردم عادی و بسیج در روزهای گذشته جان باخته اند با کیست و چه کسی جواب آنها را می دهد؟ محاسبه و پاسخگویی در قبال واکنشهای احساسی در مقابل ترورها با چه کسی است؟


    رهبر انقلاب اسلامی با انتقاد شدید از برخی وقایع روی داده در کوی دانشگاه تهران خاطر نشان کردند: اینکه بروند در کوی دانشگاه و جوان دانشجوی مؤمن و حزب اللهی را آنهم با شعار رهبری مورد تهاجم قرار دهند دل انسان را واقعا خون می کند.


    حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه زورآزمایی خیابانی بعد از انتخابات در واقع به چالش کشیده شدن اصل انتخابات و مردم سالاری است، تأکید کردند: از همه می‌خواهم به این روش غلط خاتمه دهند که اگر خاتمه ندهند مسئولیت تبعات و هرج و مرج آن، بعهده آن‌ها خواهد بود.


    ایشان افزودند: برخی ها بدانند که با حرکات خیابانی نمی توان اهرم فشار بر ضد نظام بوجود آورد و مسئولان را وادار کرد تحت عنوان مصلحت زیر بار خواسته های آنها بروند چرا که تن دادن به مطالبات غیر قانونی زیر فشار، شروع نوعی دیکتاتوری است.


    رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: اینگونه تصورات و محاسبه ها، اشتباه است و اگر این تصورات غلط، عواقبی هم پیدا کند مستقیما متوجه فرماندهان پشت صحنه خواهد بود که اگر ضروری شد مردم آنها را در وقت لازم خواهند شناخت.


    ایشان با دعوت از همه دوستان و برادران برای برادری و تفاهم و رعایت قانون افزودند: راه قانون و راه محبت و صفا باز است و امیدوارم همه در این راه حرکت کنند و جشن پیروزی 40 میلیونی مردم را گرامی بدارند و اجازه ندهند دشمن این جشن بزرگ را خراب کند.


    رهبر انقلاب اسلامی در عین حال هشدار داد اگر کسانی بخواهند راه دیگری بروند آن‌وقت من خواهم آمد و با مردم صریح تر صحبت خواهم کرد.


    حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه مباحث مربوط به انتخابات به مواضع مقامات برخی کشورهای اروپایی و امریکا اشاره کردند و افزودند: قبل از شروع انتخابات، جهت گیری رسانه های غربی و دولتمردان آنها تلاش برای ایجاد تردید در انتخابات و زمینه سازی بمنظور حضور کمرنگ مردم بود اما حضور عظیم 40 میلیونی مردم در انتخابات، رسانه ها و مقامات غربی را شوکه کرد و به آنها فهماند که سرفصل جدیدی در مسایل مربوط به جمهوری اسلامی ایران بوجود آمده است که چاره ای جز پذیرش آن ندارند.


    رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به برخی اعتراض ها و مسایل پیش آمده بعد از انتخابات افزودند: در چنین شرایطی برخی مقامات غربی فرصت را مغتنم شمردند تا موج سواری کنند و لحن آنها نیز تغییر کرد و بتدریج نقابها کنار رفت.


    حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: از اوایل هفته تعدادی از سران دولتها و وزیران خارجه غربی موضع گیری کردند و دشمنی خود را با نظام اسلامی نشان دادند که از همه خبیث تر دولت انگلیس بود.


    ایشان با اشاره به نقل قولی از برخی مقامات امریکایی مبنی بر اینکه ما منتظر چنین روزهایی بودیم که مردم به خیابانها بریزند افزودند: این سخنان در حالی بیان می شود که از آن طرف نامه می نویسند و ابراز علاقه برای روابط و اظهار احترام به جمهوری اسلامی می کنند، کدام را باید باور کرد؟


    رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: همزمان در داخل کشور هم، عوامل این عناصر خارجی به‌کار افتادند و خط تخریب، آتش سوزی، غارت اموال عمومی و مردم و سلب امنیت مردم شروع شد که البته این تخریبها ارتباطی به مردم و حامیان نامزدها ندارد بلکه مربوط به بدخواهان ملت ایران و مزدوران و دست نشاندگان سرویس های جاسوسی غرب و رژیم صهیونیستی است.


    حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: این وضعیت دشمنان را به طمع انداخت و تصور کردند که در ایران هم می توانند همچون برخی کشورهای کوچک با چند ده میلیون دلارِ یک سرمایه دار صهیونیست، انقلاب مخملی کنند اما مشکل اصلی این دشمنان نادان این است که هنوز هم ملت ایران را نشناخته اند.


    ایشان خاطرنشان کردند: آنچه در این میان از همه زشت تر بود دلسوزی مقامات امریکایی برای حقوق بشر و ادعای سخت گیری بر مردم ایران بود اما کسانی که در افغانستان و عراق آن جنایات را به وجود آورده اند و از رژیم ظالم صهیونیستی حمایت مادی و سیاسی می کنند، چگونه دم از حقوق انسان می زنند؟


    حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری اقدام دولت دموکرات کلینتون در قتل عام بیش از هشتاد نفر از وابستگان فرقه داودیان افزودند: شما که بیش از هشتاد زن، مرد و کودک را زنده زنده در آتش سوزاندید، اصولاً حقوق بشر را می فهمید؟


    ایشان با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران پرچمدار حقوق انسان و دفاع از مظلومان است و نیازی به نصیحت غربی ها ندارد، خاطرنشان کردند: مسئولان و سیاستمداران اروپایی و امریکایی قدری شرم و حیا کنند و از این کارها دست بردارند.


    رهبر انقلاب اسلامی در بخش پایان خطبه دوم نماز جمعه خطاب به حضرت ولی‌عصر(عج) فرمودند: ای سید و مولای ما، ما آنچه را لازم بود انجام دادیم و آنچه را باید گفت، گفتیم و خواهیم گفت. ما جان ناقابل و اندک آبروی خود را در کف دست گرفته ایم و آن را در راه انقلاب و اسلام فدا خواهیم کرد، ما این راه را با قدرت ادامه خواهیم داد و شما که صاحب حقیقی این انقلاب و کشور هستید برای ما دعا کنید.


    حضرت آیت الله خامنه ای در خطبه اول نماز، با اشاره به نقش یاد خدا و ایمان الهی در سکینه و آرامش روحی مؤمنان تأکید کردند: در مقابل حوادث گوناگون که دلها را به تشویش و اضطراب می اندازد باید به یاد و ذکر خدا پناه برد و به وعده های پروردگار اعتماد کرد که در این صورت، خداوند کریم آرامش روحی را بر مؤمنان نازل می کند و این سکینه و طمأنینه موجب محکم کردن دلها و استواری گامها خواهد شد.


    رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حوادث گوناگونی که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی رخ داده است خاطرنشان کردند: هریک از این حوادث و طوفانها می توانست یک ملت و نظام را از جا بکند اما این کشتی استوار که متکی به ایمان و اراده استوار مردم مؤمن است، در این طوفانها اندک اضطرابی پیدا نکرد که این مسئله نشان دهنده رحمت و تفضلات الهی است.


    حضرت آیت الله خامنه ای غرور و غفلت از یاد خدا را موجب پایان یافتن رحمت الهی دانستند و افزودند: باید مراقب بود تا هیجانات سیاسی و بگو و مگوهایی که در یک کشور آزاد، طبیعی است، ما را از یاد خدا و هدف اصلی منحرف نکند.


    رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری ایمان و معنویت جوانان عزیز، به همه مردم بویژه جوانان بهره گیری کامل از فرصتهای معنوی را توصیه کردند و افزودند: ایام ماه رجب نزدیک است و باید دعاهای این ماه را که دریایی از معرفت است، غنیمت شمرد.


    منبع



  • کلمات کلیدی : ندارد


  • کلمات کلیدی :

  • جانم فدای رهبر

    نویسنده:ابوحامد::: چهارشنبه 88/3/27::: ساعت 4:30 عصر

    *جانم فدای رهبر*


    *گوش به فرمان تواییم خامنه ای*

     


    400)width=400;">


     




  • کلمات کلیدی : رهبرم

  • تا روزی که در خدمت ملت هستم یک مورد از مفتخوریها را هم امضا و تأ

    نویسنده:ابوحامد::: چهارشنبه 88/3/6::: ساعت 12:8 صبح

    آمریکا با توجه به موفقیت دولتنهم خواستار مذاکره با ایران شده است

    نویسنده:ابوحامد::: سه شنبه 88/3/5::: ساعت 11:56 عصر

    ابراهیمی:

    هم اندیشی:عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: دولت نهم در سیاست خارجی موفق عمل کرد؛ چرا که کشوری چون آمریکا که همواره از موضوع زورگویی و قدرت صحبت می‌کرد الان تمایل به مذاکره دارد.

    سه شنبه 5 خرداد 1388  



  • کلمات کلیدی :

  •    1   2   3      >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    حرف دل
    اهمیت آشنای زنان با قرآن
    اهمیت آشنای زنان با قرآن
    25 نکته در باره بابونه
    نماز اول ماه فراموش نشود
    مردم و پلیس
    یشنهادهای پلیس
    ایان عمر گروهکهای تکفیری و تروریستی
    مظلومین میانمار
    14شهریور
    رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی:
    طنز دکتر سلام
    رهبری نوروز 96
    سال اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال
    دومین جلسه شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برگزار ش
    [همه عناوین(2949)][عناوین آرشیوشده]


    [ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

    ©template designed by: www.persianblog.com